Jana
Je to již 13 let zpátky,pan doktor pečoval o moje vážně nemocné rodiče, vždy našel radu a dobré slovo.Chodil za rodiči i po ordinační době domů,zcela nezištně. Je škoda,že již není v Nové Roli.
Gladavský
Chtěl bych touto cestou ještě jednou panu doktorovi poděkovat za pomoc, kterou poskytnul mojí rodině v situaci, kdy se ostatní lékaři otáčeli zády. Jeho profesionální a zároveň lidský přístup mě velmi příjemně překvapil. Stejně tak obrovská ochota pomoci v nouzi! Myslím, že nejen jako doktror, ale hlavně jako člověk má neocenitelné kvality. Takže ještě jednou díky.
Mé jméno je Lukáš Leskovjan paní doktorka Marešová není a tedˇpro mě bohužel má doktorka ale občas jí má moje mamka Lenka a i mamka i já si vás moc chválíme jste pečlivá,příjemná,moc hodná, a ještě k tomu nesmírně krásná . To o vás říkám já Lukáš syn. Svím jménem můžu paní Marešovou jen opravdu doporučit všem a myslím že budete opravdu nadrámec zpokojeni . Paní doktorka ač koli jsem jí poznal před krátkou dobou,je to opravdu zlatíčko,jak říkám já i má matka . :-) Paní Dano přeji vám zpoustu zpokojených pacientů atˇjsou na vás hodný protože vy si to opravdu poklad :-) Rád bych vás pozval na benefiční akci kterou pořádám příští rok 9. 6 2012 na podporu handicapovaných lidí vás bych tam moc rád měl jako váženého hosta :-) Doufáme že se nám akce povede a hlavně vyjde. Pokud smím požádat a tento vzkaz se k vám dostane pošlete mi svou soukromou e-mail adresu, zaslal bych vám oficiální pozvánku . Děkuji s přáním hezkého dne Lukáš Leskovjan
S obyčejným talentem a neobyčejnou vytrvalostí ve své práci dosáhl tak skvělého hodnocení.S čím intenzivnějším bojem s nemocí se setkáváš, tím větší poklad v našem panu doktorovi nacházíš.Cením si toho , že dokáže ukázat vybranými slovy správný směr i v okamžiku , kdy je člověku nejhůř. Laskavé slovo, pocit bezpečí a starostlivá péče- to jsou mimo jiné jeho léky na bolísko. Je to "Pan" doktor.
důsledný,lidský
Měla jsem šťastnou ruku při výběru. Nejlepší obvodní lékař a sestřičky v Chebu.
Pan doktor je velmi svědomitý a důsledný.
Vždycky dobře poradí. Je to vynikající odborník.
Petr
Pan doktor je opravdu skvělý, jen škoda že je od nás tak daleko.Chodili jsme k němu v době kdy působil v Nové Roli.Marně hledáme lékaře jeho kvalit.
Parák R.
Prsa čtyřky nemám,2o mi taky neni - poznal jsem několik doktorů,ale tenhle člověk je vážně pan doktor.Mezi lidma (aspon v Chebu)je brán za jedničku.Pomůže,poradí a vlastně dělá co může,jen nekterý lidi to nedovedou ocenit.A na to jak je mladej,tak mu praská ordinace ve švech i lidmi bez prsou.Když se někomu nebude něco zdát,dnes to je jednoduché - poohlédnete se po jiném a nekalte vodu.
Pepík
Důsledný, odborník. I když nemám prsa čtyřky, v pohodě.