Hledejte v názorech
Ji.Sy
Již navždy nás opustil Pan Mudr Vácha Pavel.
Pana doktora je veliká škoda. Takový lékař už tady nikdy nebude. Děkujeme za jeho péči o nás.
Upřímnou soustrast rodině a ostatním...
Míla
Velmi výborný diagnostik, spolehlivý, pomůže vyhledat specialistu a pomůže kde může, ale je to jen člověk a i pacient
musí přiložit ruku k dílu.
spokojení pacienti
jsme velmi spokojeni a proto za panem doktorem dojíždíme 50km do Benešova a 50km zpět,je to kvalitní lékař,přejeme panu doktorovi mnoho zdraví!
Hubáček
Vynikající lékař. Lidi probudte se. V dnešní době budme rádi, že někdo tak precizní o kvalifikovaný ještě existuje.
Mám spoustu zkušeností s jinými praktickými lékaři, částečně je to i má práce. Mohu vás ujistit, že dnes si počkáte všude a ani se vám nedostane kvalitní péče, když na vás dojde řada. Znám málo lékařů jako je MuDr. Pavel Vácha. Za svou celoživotní péči o pacienty by si zasloužil velikou pochvalu. Mohu o tom mluvit, protože léčí velkou část mé rodiny a vždy byl ochotný a důsledný. Bežte jinam a uvidíte. Neříkám, že je jediný na světě, ale takových je opravdu málo. To poznáte....
Supr
Jsem pacientkou pana doktora 30 let a neměnila bych. Souhlasím s předešlými názory-výborný diagnostik a vyslechne pacienta, což nelze říct o všech lékařích. A že si udělá pauzu na cigaretu nebo oběd? Není robot, je jeden z nás - je to člověk. Já si vždy ráda u něj počkám, protože vím, že jsem v dobrých rukou a mám k panu doktorovi plnou důvěru. Přeji mu hodně zdraví!
Velmi dobrý, příjemný a trpělivý lékař. Lepšího neznám. Léčím se u pana doktora velmi dlouho a jsem ráda, že i přes velké množství pacientů je neustále pečlivý. Takových praktických lékařů je u nás velmi málo. Za veškerou péči k celé mé rodině Vám pane doktore děkuji.
Výborný lékař,vždy mi pomohl.Je velice vstřícný a laskavý.Celá naše rodina si ho velmi váží.
márty
jsem velice spokojen je to člověk na svém místě vážím si ho
Marianna
Velmi dobrý diagnostik,nenechá pacienta bez pomoci i když se onemocnění netýká jeho specializace. Zachránil mi život tím, že včas vyhledal a hlavně mně objednal k odbornému lékaři.