Odborný lékař stomatolog
Brandlova 11/1937, Ostrava

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Odborný lékař stomatolog Jiný

V červnu jsem byla u pana doktora trhat horní 8 a včera druhou.Deset let jsem tento zákrok oddalovala, ale již musely ven. Pan doktor Tichý je naprostý profesionál. Bála jsem se moc, ale zákroky i následné hojení jsou naprosto bezbolestné. Sestřička je také moc milá, na termínu jsme se domluvily bez problémů.Pokud bych potřebovala další stomatochirugický zákrok, pak jedině tady. Děkuji.

Umístění: Odborný lékař stomatolog Jiný

Pan doktor je skvělý.V ordinaci se cítíte velmi příjemně díky jeho chování.Vše vám vysvětlí co dělat a nedělat po zákroku.Byli jsme s manželem trhat osmičky.Bylo to rychlé a bezbolestné.Ještě jednou děkujeme Pane Manželé Kaspříkovi

Umístění: jiné místo Jiný

Pan doktor naprosto skvely!Nic nebolelo,vse se krasne zhojilo. Perfektni pristup! Ale sestra... spatna komunikace, neochotna si nechat vysvetlit a najit moznosti se objednat. Hovor mi jiz dvakrat ukoncila predcasne. Takove jednani neni na miste!

Umístění: jiné místo Jiný

Nejlepší pan doktor. Jednalo se o spodní osmičku, polovyrostlá (zub byl už ve tvaru podkovy. Skořápka s plombou, zadní část zubu už nebyla). Můj zubní lékař odhadoval, že se zub při extrakci zlomí, vrostlý do kosti, předpokládal, že se bude "sekat" a komplikace. Pan doktor Tichý zhodnotil, umrtvil, zažertoval, nechal mi luxusních 10 minut na zabrání injekce (mezitím psal anamnézu). Mimochodem sestřička v ordinaci je také skvělá, poletuje tam jako dobrý anděl. A pak se šlo na věc. Zub venku za cca 2 minuty, bez bolesti, necítila jsem ani tlak a "nepříjemné pocity" (jak to někdy popisují), jen tahání, kdy mi sestřička pomohla a přidržela hlavu. Jednou to křuplo, zub vybavil ven celý, nezlomený. Dalších pár minutek očistil gázou, dal tam 1 steh (vstřebávací). Poučil mě a jela jsem domů.Nyní jsem ani ne 48 hodin po zákroku, bez jakéhokoliv nepohodlí. Žádný otok, modřina, nic.
Děkuji, pane doktore, i Vám sestřičko, opravdu jste mi pomohli.
S pozdravem Pavlína Záv.

I
Umístění: Odborný lékař stomatolog Jiný

U pan doktora Tichého opětovně a s důvěrou po 10 letech, tentokráte to byla prasklá sedmička.
Pohodový a zklidňující přístup pana doktora i sestřičky, cca po 5 min od injekce na umrtvení okolí zubu vlastní výkon tak rychle, že jsem ani nepostřehnul, že už je celý zub i s kořeny venku. Tak jsem s napětím očekával, kdy to přijde. Až mne mne pan doktor se sestřičkou upozornili, že mi místo čistí a dostávám i steh, ať už otevřu oči. Na doporučení lékaře jsme si místo ten den ledoval.
Mohu pouze doporučit, dostatečně velká čistá čekárna působí příjemně na napínavé nervy.
Byl jsme také nakonec rád, že jsem i s RTG snímkem zašel po tel. domluvě se sestřičkou do ordinace. A na prohlídce se domluvil na termínu zákroku + co si mám zajistit - chladicí sáčky a zklidňující léky po zákroku.

12.12. 2023,
extrakce 8ičky, absolutně bezbolestná,
zákrok trval 2 vteřiny, 100% profesionalita, skvělý lidský přístup.
Doporučuji !!!

Umístění: Odborný lékař stomatolog Jiný

Ze zubařů jsem nikdy extra strach neměl, ale z trhání osmiček jsem měl respekt. K panu Tichému jsem šel postupně na všechny 4 osmičky - vždy to probíhalo stejně - jediné co vás "bolí" jsou umrtvovací injekce a to ani není bolest, na sekundu to píchne. Potom zákrok probíhal u mých zubů tak odhadem 2 minuty u nejrychlejšího, 7 minut u nejkomplikovanějšího - kdy se zub rozpadl, takže nebyl extrahován vcelku. V ordinaci strávíte max 15 minut a můžete jet domů, bez problémů. Poté už je na vašem lékaři, co Vám dá za léky na bolest - já raději silnější léky (něco+tramadol) a zvládl jsem v pohodě i následující 1-2 týdny po zákroku, kdy je bolest nejhorší. Jediná nevýhoda je, že vám pan Tichý nevystaví nemocenskou ikdyž by jako ošetřující lékař dle zákona měl, takže musíte prosit obvodního, to samé s léky - nepředepíše vám nic. Pouze zákrok provede rychle a bezbolestně, což je hlavní. Určitě doporučuji.

Umístění: Odborný lékař stomatolog Jiný

Dobrý den všem.. trhani celého vrchního patra na etapy, zatím levá a práva strana pryč, čeka mě ještě 7 předních zubu. Zatím naprostá spokojenost a to se vážně mooooc bojím, pokaždé co jdu nervozita obrovská, ale jak pan doktor začne, vše je úplně super.. sestřička rovněž úžasná .. moc doporučuji vsem

Nejlepší :-)
Jsem nadmíru spokojená, vřele doporučuji.
Takových zubařů jako je pan doktor, by mělo být víc.

Umístění: jiné místo Jiný

Jsem ten největší sralbotka na světě, co se zubů týče. Už při prvním trhání u pana doktora, jsem mu rozechvěla všechny vrtačky, jak jsem se třepala strachem. Ve čtvrtek jsem přišla o horní šestku - mrtvý zub - který šel na několikrát ven. Nic nebolelo, jen ten zvuk prskání zubu je šílený. Každopádně, rychlost, preciznost a velmi pohodový přístup pana doktora a nejhodnější sestřičky udělali z této, pro mně hororové dvaceminutovky pohodové posezení v křesle. Opravdu, kdo se bojíte - nemáte čeho. Mně sice čeká zítra asi čištění rány, protože mne to trochu bolí, ale to nemění nic na tom, že pokud je nutný stomatochirurgický zákrok, tak jedině tady.