Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíCeník
Vítězslav Vaník
Naší rodině se pan doktor stará o psy již asi 20 let a vždy měl perfektní profesionální a zároveň přátelský přístup. Dobře se s ním jedná, vše vysvětlí a dá se s ním dobře domluvit. Škoda, že toto neplatí o jeho pohotovostním zástupu v případě jeho nepřítomnosti, tedy panu doktorovi Janovci. Ten nebere telefony a když už ano, tak není zrovna příjemný.
VASN43
Doktor Sutnar je odborník na svém místě,člověk s dobrým srdcem a láskou ke zvířatům i přírodě.Velmi vstřícný a obětavý.
Michaela H.
K panu doktorovi chodíme s pejskem 10 let, je to velice pečlivý, milý, vstřícný lékař, rád poradí. Jme naprosto spokojeni!
Martina
Pana doktora znám již od roku 1989 a i když bydlím 60 km od Blovic stále za ním jezdíme s našima mazlíkama.A nelituji ani trochu,že to je docela z ruky,jelikož je to lékař který má srdíčko na správném místě a každému vřele doporučuji.
Vlasta Mrkvičková
Myslím, že výše již bylo řečeno či napsáno vše nejdůležitější. Já sama za sebe mohu jen napsat, že mu patří moje díky a hluboký obdiv, nikdy jsem se nesetkala s tak lidským přístupem ke všemu živému, dvounohé "pány tvorstva" nevyjímaje. Otázkou zůstává v případě "našeho" pana doktora, zda nezažádat vyšší "inštance" o povolení ke klonování.....A tak nezbývá nic jiného, než aby nám všem, kdož ho máme rádi a chodíme do jeho ordinace nejen s našimi chlupatými "lazary", ale i občerstvit si duši laskavým slovem, vydržel v plném zdraví a s nezkrotným elánem co nejdéle !!! !Čtyřnožci pejsina Kája + Ála, macek Balda + Mates + dvounohá Mrkvičková z Chocenic
Květoslava Davidová
pan doktor Sutnar je výborný lékař i člověk.Svému povolání rozumí. Je vidět. má zvířátka rád, on i jeho paní sestřička.Jsem moc ráda , že má ordinaci blízko Nepomuku.Svým chováním a znalostmi mě připomíná pana doktora Krále z Klatov.Vždy mi dobře poradil a pomohl s mými nalezenými a občas nemocnými psi a kočkami.Děkuji Vám i Vaší sestřičce.K.Davidová Nepomuk
Karásková Jindřiška
Pan doktor Sutnar Pavel, je jeden z nejlepších veterinářů co znám. Přístup ke zvířátkům a k lidem je božský. Velmi dobrý je slabé hodnocení. Kdyby se rozdávali oskary, tak by si ho určitě zasloužil. Jindřška Karásková
Velmi příjemný člověk,vstřícné jednání