Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Michal Ngo
Jestli máte v plánu jít laserovou operací očí, tak můžu jen doporučit Somich v Karlových Varech. Byl jsem krátkozraký, a objednal jsem si zde na operaci. Sestřičky jsou vážně milé a přátelské. Pan doktor Studený a také paní doktorka Lukešová jsou profesionálové, nemusíte se ničeho bát. Mají moderní technologii a skvělý přístup. Jak vím, pan Studený ještě navíc pracuje v Praze, a proto není ve Varech každý den. Máte na výběr 2 různé operace krátkozrakosti, buď PRK za 10 000/oko nebo Lasik za 15 000/oko. Osobně jsem si vybral PRK. Začátky byly hrozně bolestivé, včetně 1. týdne, ale pak jsem si užíval detaily barev a křivek světa. Doporučuji!
mádyová
Je to úžasný a veľmi príjemný človek a lekár s veľkým "L", s perfektným, profesionálnym prístupom. Vrelo odporúčam. Mne pomohol vidieť svet okolo nás, splnil mi sen, za čo mu z celého srdca ĎAKUJEM. Robil mi transplantáciu rohovky a ani na sekundu som nepochybovala, že sa to podarí.ĎAKUJEM
Mgr. Ronald Němec
Vřele doporučuji. Velmi dobrý přístup lékaře. Specialista, uznávaný odborník u nás i ve světě. Pravidelně jezdí na nová školení, vynikající technické zázemí. Sestřičky též milé.