Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Daniel H.
Pan Doktor Štěpánek je opravdouvou výhrou mezi praktickými lékaři. Je to takový ten poctivý doktor, který neodflákne pacienta za 5min jak už je u nás v českém lákařství zvykem.
Velice důsledný a poradí s léčbou. Člověk si s ním i pěkně popovídá a atmosféra není tak dusná a stresující.
Opravdu vřele doporučuji a na závěr veliké díky, pane doktore.
je to vynikající lékař
Je to vynikající lékař.
Lišák Pepa
Je to můj ošetřující lékař 23 let. Lepšího bych si nemohl přát. Lidský odborník na svém místě.Už se hrozím chvíle , až odejde do důchodu.
HAASOVA
PANEM DOKTOREM JSEM VELICE SPOKOJENÁ
Velice ochotný, důsledný,vždy vysvětlí svůj postup v léčení,velmi citlivý. Léčí mne již 30let, léčíl mého manžela(vzhledem k jeho nemoci-odborný a obětavý přístup), též léčí mého syna. A proto Vám pane doktore děkuji.
PAN DOKTOR O SVÉ PRÁCI VÍ HODNĚ VĚCÍ JE OPRAVDU MOC DOBRÝ DIAGNOSTIK JEN MÁLOKTERÝ LÉKAŘ POCHOPÍ A HLAVNĚ POSLOUCHÁ CO PACIENTY TRÁPÍ ZATO JÍNÍ SE KNÁM CHOVAJ JAK....
Opravdu vynikající lékař. Jedině doporučuji!
Jsem strašně moc spokojená s panem doktorem. Příjemný, citlivý a má zájem o pacienta "jako člověka ". Děkuji pane doktore !!! Krúpová Renata
Výborný diagnostik!!!! Zachránil mi život, děkuji pane doktore moc moc!!!!
K MUDr. Štěpánkovi chodím už asi 20 let a jsem spokojen.Má zájem o pacienta vše podrobně vysvětlí a doporučí potřebná vyšetření.Znám hodně lidí kteří jsou také v jeho péči a ještě jsem neslyšel negativní reakci na jeho práci.