Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Eva Pospíšilová
Mé předchozí hodnocení bylo kladné a veľmi dobré-Zde došlo v hodnocení k omylu.Jsem s odborností MUDr.P.Štěpánka naprosto spokojena.Pan doktor je velmi lidský, zodpovědný a vždy při potížích s vysokým krevním tlakem mi pomůže. Jsem jeho pacientkou už roky a jsem ráda,že jsem jeho pacientkou.Eva Pospíšilová
E.
Ještě než vstoupíte k doktorovi, znechutí vás sestra, která se neumí chovat slušně, je arogantní, nepříjemná a drzá. Pak zjistíte, že doktor bez přístrojů stejně nic neví a když přístroje nic nezjistí, neví co dál.. výsledky holteru mi nikdo nevysvětlil, sestra mi řekla, že jsem asi měla svoje dny a tak ty výsledky byly zkreslené. Byl mi doporučen nějaký prášek na zpomalení funkce srdce. To jsem hned zavrhla. Návštěva doktora mě opět ujistila v tom, že doktoři jsou naprosto k ničemu.
Pan doktor je velmi milý a pečlivý. Jeho lidský přístup ujistí pacienta, že je v dobrých rukou. Bohužel celkový pozitivní dojem na jeho ambulanci mi kazí jeho arogantní sestra, která má paradoxně naopak naprosto nelidský přístup.
Pospíšilová Eva
Pan doktor je velice lidský.Má krásný přístup k pacientovi,nikdy ho neodbyde,poradí,důkladně podle potřeby prohlédne a doporučí kvalitní léčbu.Jsem s ním naprosto spokojena.
nejlepší cévní lékař,vše vysvětlí a hlavně perfektní přístup k pacientům,vřele doporučuji
Velmi pečlivý a svědomitý lékař, vyšetření bylo důkladné a rovněž žádné vysedávání v čekárně.Nechala jsem si vyšetřit i cévy na vl. žádost a bylo mi vyhověno.Pacientovi vše vysvětlí tak jak je potřeba, neodbude ho.Doporučuji
profesionál na pravém místě.Byl jsem u pana doktora na doporučení.V termínu jsem se dostavil a bez čekání!!! (což se dnes nevidí),jsem byl pozván do ordinace na konzulatci.Vše mi bylo vysvětleno a probráno.Doufám, že to bude i nadále pokračovat při další návštěvě.
jana
U pana doktora jsem byla jednou, ale byla jsem maximalne spokojena. Byl velmi profesionalni a pritom neztratil lidskost, prijemne mi vse vysvetlil, poucil....kdyz budu potrebovat, rozhodne jdu opet k nemu!
Praktický příklad dobrého vztahu pacient-doktor. Svědomitý, na odborné úrovni, organizačně dobrá spolupráce se sestrou při objednání, žádné čekaní. Opravdu účelně využitá doba pobytu u lékaře.
Svědomitý a výborný odborník.