R.Dvořáková
Pan doktor je velice dobrý diagnostik, vždy ochotný a přátelský. Při objednání jsem byla ošetřena vždy přesně na čas a nikdy nečekala.
Dana
S přístupem a léčbou opakovaně naprostá spokojenost.Problemy vysvětlí a poradí.Vyhovující ordinační doba
a vstřícná sestra. Mohu doporučit.
Moje osobní zkušenost s MUDr. Štěpánkem je dobrá. Zhruba před rokem jsem u něho byla prvně, přecházela jsem od dětské lékařky a zároveň potřebovala něco na nachlazení. Sestřička je velmi přátelská, pan doktor se mě ptal na různé věci, byl vidět zájem. Zajímal se i o mou rodinu, jak se jim daří atd. Předepsal mi velmi dobré léky, které mi na chřipku téměř okamžitě zabraly a snažil se, aby byly bez velkého doplatku :) Vybavení ordinace je průměrné, pozitivem je, že se nemusí dlouho čekat. Čekárna celkem útulná. Bohužel však naprostá většina lidí v mém okolí takto dobrou zkušenost nemá. Např. moje matka tam dochází již několik let s velkými bolestmi krční páteře a kolene, pak doktor ji vždy odbyl a když se ptala, jestli by neměla zajít ke specialistovi, řekl, že to není třeba a pokaždé to řešil opichy. Po delším naléhání ji tedy nakonec poslal na rehabilitaci, kde jí zjistili poměrně velkou bulku v koleni a musela jít na chirurgický zákrok. Shrnula bych to tak, že pokud jdete k panu doktorovi jen na prohlídku nebo s drobným problémem, je vše v pořádku. Při závažnějších obtížích bych se na něho nejspíš neobracela.
Dr. Stepanek je velmi dobry lekar s velkymi zkusenostmi a velmi dobrym pristupem k pacientum
Schneidrová
S panem dr.Štěpánkem mám velmi dobré skušenosti.Je to velmi dobrý lékař s velkým
respektem vůči svým pacientům.