Žitavského 497, Praha 5 - Zbraslav, Praha

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Jiný

Pan doktor Stanka potvrzuje nenahraditelnost kvalitního praktického lékaře. Je profesionální, na věci nazírá komplexně a troufám si tvrdit, že ke každému pacientovi přistupuje individuálně, což je v dnešní zrychlené době velice vzácné plus. Jeho ordinace disponuje vybavením, které jsem u jiných praktických lékařů často neviděla. Co se týče přístupu a komunikace s pacienty, tak společně se sestřičkou jsou velice lidští, trpěliví a cítíte se, že tu jsou pro vás.

Umístění: Jiný

Perfektní skvělý a precizní lékař vč.sestričky.Vždy jsem spokojený pacient s péčí pana doktora a sestřičky. miroslav Kříž,.

Umístění: Jiný

Výborný a lidský lékař, vše vysvětlí. Sestřička také velmi vstřícná a milá. Nikdy není žádný problém

Umístění: jiné místo

Nejlepší lékař jakého jsem si mohla přát, ochotný, příjemný, rozumný, vše vysvětlí, poučí, zeptá se jak se máte. Nic nenechává ladem, vše řeší hned. Má úžasnou sestřičku, která si pamatuje snad každého nazpaměť a to včetně léčby pacienta. nikdy jsem nebyla odbyta či snad odmítnuta. pravda, v čekárně si občas počkáte i pár hodin, ale nikdy bych neměnila. Více takových jako je pan doktor a jeho sestřička. naproti čekárny je odběr krve, takže s ním nemusíte nikterak daleko, což je skvělé.

Umístění: jiné místo preventivní lékařské prohlídky

Pan doktor je lékař na svém místě. Je velice inteligentní, profesionální a lidský. Nejlepší praktický lékař jakého jsem zatím potkala.

Umístění: jiné místo preventivní lékařské prohlídky

Ano, naprosto souhlasim s predchozim nazorem. Pan doktor Stanka je velice zodpovědný prakticky lekar, který se svým pacientům skutečně pečlive věnuje. Lidé ho mají rádi. Důkazem je neustále plna čekárna pacientů. Příjemna je také jeho sestřička. V ordinaci p doktora i sestřičky se cítíte vždy dobre.

Dobrý lékař, milý a slušný člověk, který ví co dělá. Vždycky se ptá velmi ze široka a hledá příčiny a souvislosti. Nemá problém poslat na odborná pracoviště na vyšetření. A narozdil od jiných lékařů se netváří, jako že ho svou návštěvou obtěžujete. Sestřička ke mně byla vždycky příjemná a při různých úkonech velmi šetrná.