Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Ivana B.
Pan doktor je moc sympatický, lidský a vstřícný. Jsem po artroskopii kolene,ktrerou jsem díky jeho přístupu zvládla bez strachu. Ještě nemohu posoudit účinek léčby, jelikož je to krátká doba,ale věřím, že vše bude ok. Děkuji za lidský přístup MUDr. Spurnému, jeho sestřičce v ambulanci a také týmu chirurgie ve Vítkovické nemocnici .
Andrea
Pan doktor na svém místě
Empatický, férový, upřímný, lidský a hlavně profesionál. Nezalekl se ani komplikace (trombózy), kterou mi diagnostikovali asi týden před operací ASK. Vážím si pana doktora jako lékaře i jako člověka. Více takových specialistů jako jste vy a hned by nám pacientům bylo veseleji i když nám po zákroku do smíchu moc není. Tímto bych panu doktorovi chtěla poděkovat za vše, co pro mě udělal... Vždy k vám půjdu s úsměvem a dobrou náladou
Michal V.
Obával jsem se artroskopie, ale pan doktor vše vysvětlil a operaci doporučil. Dal jsem na něj a nelituji. U operace jsem se přímo díval na výkon. Je to profík. Nyní 1 měsíc po operaci a rehabilitaci (odstranění křížového vazu a 2x část menisku) už chodím skoro normálně a každým dnem se to zlepšuje. Operace ve Vítkovicích.
R.Moravcová
Jsem spokojená. Pan doktor jedná na rovinu. Je empatiký a dokáže naslouchat. Hledá tu správnou alternativu léčby.
Eva Krkošková
Doporučuji p doktora Spurneho, vynikající,příjemný,vše podrobně vysvětlí,komunikativní, vyšetří a vše vysvětlí prostě nejlepší jednička věřte mi budete spokojeni
Tereza M.
Důsledný lékař a šikovný operatér.
Léčba proběhla bez problémů a jsem spokojena s výsledkem operace.
Chválím i pohodovou sestřičku Lucii.
Děkuji za spolupráci.
Upravit nebo spravovat profilOrtopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Ortopedové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Ortopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě