Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Blabla
K panu doktorovi chodim jiz nekolik let,je velmi lidsky, profesionalni, zaroven ma rozumny nadhled a nestresuje pacientku, zaroven veci nepodcenuje.
Jarmila
Jsem mnoho let pacientkou tohoto lékaře. Jsem velmi spokojená s jeho milým a kultivovaným přístupem. Vždy ochotně poradí, když mám nějaký dotaz a je velmi pečlivý.
Markéta
Jsem u tohoto pana doktora už přes deset let a jsem velice spokojená. Vždy ochotně poradil a pomohl. I sestřičky v ordinaci v Uničově jsou milé :-) a to se málokde vidí ....
Veronika D.
s panem doktorem jsem naprosto spokojená..je moc milý a když mám problém,vždy se snaží maximálně pomoci :) neměnila bych!
Jsem s panem doktorem maximálně spokojená,pokaždé si dobře popovídáme,vyšetřuje fajn,sestřičky jsou taky super:)
Jsem spokojenou pacientkou, nemohu si stěžovat, s panem doktorem jsem vždy vyšla v dobrém, někdy ovšem ne se sestřičkou. Ale i přesto bych neměnila. J
jsem spokojená pacientka.
Nemohu doporučit!Přes dva roky jsem měla citologii číslo 3 a pan doktor se zmohl jen na předepisování různých medikamentů,které byly k ničemu.A stačilo udělat testy na HPV a zjistil by,že jsou pozitivní.Na operaci jsem šla za pět minut dvanáct.Ještě,že jsem včas změlnila lékaře.
Jsem spokojená a děkuji panu dr. za vše co pro mě a mé děti udělal, byla jsem ošetřena i v nemocnici v zahraničí, ale přístup se nedá srovnat, příjemné prostředí a ochota, která není vždy zvykem. Děkuji. Marie
Evik
Má hlavičku jak makovičku:-))
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Uničově
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Uničově
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Uničově