Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Petra Procházková
29.5.2014 operoval dr. Smetana našeho půlročního syna v motolské nemocnici-diagnóza pes equinovarus oboustranný a rigidní typ, prodlužoval mu achilovky a dělala dorsální kapsulotomii. Patří mu náš velký dík, byl k nám vždy ochotný, milí, komunikativní, termín operace díky tomu že bude brzy teplo a aby syn mohl být konečně bez sáder nám stanovil v rekordně krátkém čase. Na syna se přišel po operaci hned podívat a i další dny ho přišel skouknout. Pooerační průběh bez problémů.Chodíme k němu do Motola do ambulance a i když toho tam musí mít nad hlavu, protože čekárna je vždy narvaná k prasknutí, vždy nám s manželem podá ruku a snaží se pomoci.
Hana S.
Dobrý den, zdravím a nevím proč špičkoví doktor.....Jako je Doktor Smetana -ho některak hodnotí s pochybama...Ať si každý zamete před svým prahem a ocení zda může chodit a mít rovné končetiny svého dítěte a nebo známého!!!Ono posuzuj a drbej !!!já jsem s ním pracovala...nejsem věda a nemám tituly ale je to dobrý člověk a umí!!!A tohle by si mohl každý uvědomit že zázraky se dějí a člověk- lékař ať chce zachránit ..snaha je že se někdy nepodaří..Kde lidi hledají chybu..Ano.. na lékařích!!!zdravím...A myslet někdy bolí jako křivda!!!!H.S. Příbram..
ivca.benova
Nevíte prosím, kam pan doktor odešel z Příbramské nemocnice? Dělal mé babičce endoprotézu na obou kolenou a velké díky patří jemu, že dnes běhá jako srnka :)
Lenicka.66
Vřele doporučuji. Výborný ortoped. Jurášová
martinecka
Mohu jen doporucit, Operace plastiky vazu probehla bez problemu a prace velmi dobre odvedena, pristup a sikovnost pana doktora obdivuju, a mohu jen podekovat, po dlouhe dobe sem se setkala s doktorem ktery muze hrde nosit pred jmenem MUDr. dekuji Martina
hankaadamcova
Velmi děkuji panu primáři, byla jsem u něj 2x operovaná, operační i pooperační průběh byl naprosto v pořádku, je milý, usměvavý a vše dopodrobna vysvětlil. Pokud by mě čekala ještě nějaká operace nohou neváhala bych. H.A.
Anička
Pan doktor mě operoval vloni, po úraze, zlomenině stehenní kosti a od začátku s tím nebyly žádné problémy. Jizvy se zahojily skvěle. Ač nepocházím z PB tak jsem za ním jezdila na kontroly. Po první kontrole jsem věděla, že jsem udělala dobře. Jeho přístup je velice lidský.
Po 5 měsících jsem byla schopna zase chodit bez berlí a začít naplno sportovat jako dřív.
Jsem mu velice vděčná, že po tak vážném úraze mi nezůstaly žádné zdravotní následky.
Dekuji ! Vaše práce mluví za Vás.
valušová
já můžu za sebe a ,dceru děkovat doc.pavlu smetanovi je výborný operatér.už dvakrát operoval dceři dolni končetinu měl jí v špatném stavu a on jí to naroval i achylovku .věříme mu a máme v plánu druhou nohu dát do pořádku.jenom můžem doporučit né jedou jsem ležela s dcerou v motole na oropedii,kdy jsem viděla na vlastní oči ,jaký těžky případy operoval,výsledky byly vždy fantastické.je velice šikovný .zasloží velký dík.
Mudr. Smetana operoval mé dceři obě nohy. I když byly při operaci komplikace, dopadlo to výborně. Je tomu již šest let a kamkoliv s ní od té doby přijdeme (k lékaři), každý chválí její jizvy a to, jak skvěle chodí (byla nechodící). I když není vždy úplně příjemný a nepředvádí extra zájem o osobu pacienta (jen o jeho problém), vnímám to tak, že nikomu z nás není každodenně fajnově na sto procent, aby se usmíval od rána do večera na všechny strany. Mluví se zde o jeho práci a tu odvádí výborně. Jistě je i přístup součástí léčení, nicméně myslím, že ten je důležitější spíše v oblasti např. onkologie, psychologie, psychiatrie, neurologie atp., co se týče ortopedie, nebude to zřejmě to hlavní.
Pan doktor Smetana mé dceři a celé naší rodině neskutečně usnadnil život, proto jsme za ním přešli z přeplněné Motolské nemocnice do Příbrami a až přijde čas na další operaci, nebudeme váhat, koho si za tímto účelem vybrat.
Pan primář mi operoval roztříštěnou patu a zase chodím . Děkuji