Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
D.B.
Moc milý a dobre vysvětlil. Odborník na právem místě.
January
Operacja zaćmy w prawym oku. Bardzo miły i sympatyczny lekarz. Podczas zabiegu tłumaczy co robi, szybko i dokładnie.
Goldstein
U Dr. Šmehlíka jsem byl zatím jen jednou. Ale přístup tohoto lékaře naprosto perfektní, včetně jeho sestry (recepční jsou průměr). Nepřipadal jsem si u něj jako otrava, ale jako Člověk. Čekají mne u něj ještě další vyšetření, ale po předchozí zkušenosti se vůbec nebojím.
athena49
Nechápu tyhle názory,asi jste byli u lékaře,který se za primáře Šmehlíka vydával:-)"Díky" těmto názorům jsem šla na vyšetření docela vynervovaná a zbytečně!
Je to neuvěřitelně milý lékař,trpělivý,LIDSKÝ...
pacient
Tak po osobní zkušenosti mohu říct, že arogantnějšího doktora jsem ještě neviděl., a to už jsem jich poznal dost! Pan doktor bez jakéhokoliv zájmu a ještě z pacienta udělá nesvéprávného (s prominutím) debila. Myslím, že jako nejvyšší pracoviště toho typu v MS kraji by měli více dbát na výběr lékařů. Pan doktor sice může být vzdělaný, ale jeho přístup je na zabití!
Zhnusená maminka
Mam dceru která má problém s očima.Přístup pana doktora byl naprosto strašný a to nemluvím o sestrách které mu tam pomáhají.Když jsme tam přišli,tak její první věta byla ježíši kriste už jsou tu zase.Pan doktor nás taky viděl a po hodině jsem to vzdala a odešla.Přístup strašný.Pan doktor si myslí že je pánbůh a muže si dovolit vše.Tak jsem si ztěžovala a jehle volali mi s omluvami a bůhví čím.No děs a hrůza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobrý den, dnes jsem měla osobní zkušenost s panem doktorem. Musím říci, že nechápu ty negativní zprávy zde na této stránce. Šli jsme k němu na průplach očních kanálků s půlročím synem, a měla jsem opravdu velký strach a tyto komentáře mi nepřidali... Pan doktor byl velice milý a profesionální. Vše nám nejprve trpělivě vysvětlil a poté malému udělal zákrok. Je to profesionál na svém místě a kdo se k němu chystáte, nebojte se.
A.K.
Pan doktor je velmi milý a poradí i když jsem starší a pořád jsem se ptala.Není pravda ,že je arogantní a krásně voní.
Arogantní to nevím, ale bez jakéhokoliv zájmu!!! Nic nechce řešit, vzhledem k tomu, že pracuje na nejvyším pracovišti v moravskoslezském kraji, je to hodně na pováženou. Mám s ním taky velmi špatbné zkušenosti. Typický pracovník fakultních nemocnic- myslí si, že je king a nemusí se už vzdělávat a považuje apcienty za nesveprávné!
Upravit nebo spravovat profilOční lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Oční lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Oční lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě