Ordinace prakt. lékaře pro dospělé
Husova 760, Přeštice

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Ordinace prakt. lékaře pro dospělé

Pán doktor Škopek je dobrý lekár ako pani sestrička nič na nich nemuzu říct jsem snimi spokojená bolela mne ruka a veľmi my pomohli jak pán doktor Skopek tak pán doktor Halada jsem ráda že jsou takovy odborníci v Přešticich děkuji za vse

B
Umístění: Ordinace prakt. lékaře pro dospělé zdravotní ošetření

Chování pana doktora Škopka je mírně řečeno hodně neprofesionální. Jeho ordinaci navštívila moje matka, která měla velké bolesti v horní části zad vlevo u srdce. Pan doktor místo vyšetření, či poslání aspoň k odborníkovi, ji napsal léky na bolest, podotýkám nezměřil ji ani tlak. Maminka do dvou hodin po návštěvě lékaře umřela na zástavu srdce.
Dana Beranová

dle mého názoru jde o lékaře neodborného, neochotného a arogantního. K tomuto názoru jsem dospěl na základě zkušeností s léčením tohoto lékaře u mého otce, kterému mimo jiné odmítl poskytnout lékařskou pomoc.
Pro pacienty bude užitečný, až změní povolání a přestane léčit, resp. skončí s profesí lékaře.
JUDr. Vojtěch Levora, Dnešice

Myslím, že má pan doktor vřelejší vztah k motocyklům, jejichž obrázky má rozvěšené po ordinaci.:) Nemám z něj dobrý pocit, naštěstí aspoň paní sestřička je skvělá!! Měli by si vyměnit role:)

S panem doktorem jsem VELMI spokojená. Mé předchozí zkušenosti s praktickým lékařem byly dost otřesné, bývalý pan doktor se ani nezvedl ze židle. Pan doktor Škopek mě vždy pečlivě vyšetří, položí mi spoustu otázek týkajících se mého zdravotního stavu, vysvětlí mi postup léčby. Nemohu proti němu ani jeho sestře říci nic špatného. Jsem spokojená a neměnila bych.

Pan doktor je ten nejlepší praktický lékař, kterého jsem kdy měla. Vždy mě velmi pečlivě vyšetří, zeptá se na příznaky, snaží se najít řešení, nikdy na nic nezapomene. Po zkušenostech s předchozím praktickým lékařem považuji pana doktora Škopka za zázrak a jsem s ním velice spokojená. Působí na mě velice příjemně i jako člověk. Sestřička je také velice příjmená.

Z mé zkušenosti jako lékař nic moc. Pod slovem lékař si představím víc, než jen změření tlaku. Vpřípadě jakého koliv zdravotního problému, Vás stejně pošle ke specialistovi a už vůbec nemluvím o tom, že když potřebujete vyplnit třeba popíry pro pojišťovnu je úplně nepříčetný. Praktický lékař by měl umět také třeba poradit a pomoci, když si pacient neví rady, i když se to týká jen papírování.

S profesionálním přístupem pana doktora jsem velmi spokojena, vstřícný, příjemný a ochotný. Doporučuji

výborný

Dobrý praktický lékař