Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Luci
Chtěla bych moc poděkovat jak p. Skalickému tak i skvělé sestřičce. Podstoupila jsem konizaci, hodně jsem se toho bála,ale vše proběhlo rychle a bez komplikací. Hlavně díky profesionalitě a a lidskému přístupu obou. Děkuji
K. Kateřina
Byla jsem u pana doktora na konizaci ambulantne. Samotný zákrok byl velice rychlý, nic mě nebolelo. Vše mi vysvětlil. Sestřička taky velice milá. Mohu jen doporučit!!!
Iva K.
Absolvovala jsem u pana doktora hysteroskopii. Nesmírně jsem se bála, ale neměla jsem čeho. Hned u sestry ze mne spadl strach, uklidnila mne a byla velmi příjemná. Pan doktor taktéž, příjemný, citlivý, všechno vysvětlil, na každou moji otázku mi odpověděl. Vyšetření jsem se vůbec nemusela bát. Ženský, nebojte se, opravdu to nebolí - a to mi pan doktor i odstraňoval drobné myomy. Ženy zvládnete to!!!
K vybavení čekárny: moc oceňuji bidet na WC. U gynekologické ambulance velmi přínosné zařízení!
P.štepanková
děkuji za dnešní provedenou hysteroskopii.Pan doktor šikovný,sestřička naprosto úžasná.Ja byla rozklepaná jako ratlik,ale díky sestřičce jsem to zvládla.Užasný lidský přístup
Lea K.
Musím poděkovat za perfektně provedené hysteroskopické vyšetření, velmi příjemný pan lékař, sestřička - oba perfektní lidský citlivý přístup. Vše vysvětleno, zákrok leč nepříjemný ve své podstatě, dal se díky šikovnosti pana doktora bez problémů vydržet. Ještě jednou posílám velké poděkování a přeji vám hodně štěstí. Ostatním ženám chci jen napsat, nebojte se... opravdu to zvládnete :-)
E. Hermanová
Jsem moc ráda že mohu tuto ordinaci navštěvovat, úžasný pan doktor a skvělé sestřičky které už při vstupu pohladí úsměvem.
D.Zajíčková
Pravidelne jsem jezdila na amb.hysteroskopii do Havířova, jsem moc šťastná, že tento zákrok provádí dr.Skalicky ,byla jsem moc spokojena a hlavně nemusim jezdit tak daleko diky
J.M.
Podstoupila jsem zde odstranění polypu metodou ambulantní hysteroskopie. Pan doktor i sestřička byli velmi milí a profesionální, celý zákrok trval jen pár minut a byl téměř bezbolestný. Bohužel i v dnešní době se tento výkon provádí nejčastěji v celkové anestezii (na což mě posílala i moje gynekoložka, protože o ambulantní metodě vůbec neví). Jsem ráda, že jsem si po krátkém hledání na internetu zvolila tuto ambulanci a pokud by to v budoucnu bylo potřeba, bez váhání sem z Prahy vyrazím znovu.
Lucie
Skvělý gynekolog, vždy pomůže, vždy je milý a příjemný, má zájem o pacientky a tak to má být. Provedl mě mým druhým těhotenstvím a jsem neskutečně ráda, že jsem k němu přešla.
Michaela Š.
Pan doktor Skalický je úžasný, milý a velice vtipný. Úžasný přístup, byla jsem velice mile překvapena.Ani jsem nevnímala zákrok. Sestřička úžasná.