Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
PR
Po nějaké době mi jeho přístup připadal velmi laxní až zanedbávající. Dle mého názoru to není vhodný pediatr pro novorozence a kojence. Minimálně neumí věci vysvětlovat a komunikovat. jako příklad mohu uvést: 5 měsíční dítě špatně pase koníky a neotáčí se na bok a jeho reakce je, že tam má děti co nepasou ještě v 8 měsících a jemu se taky nelíbí ležet na břiše. Když jsem ho požádala O doporučení na fyzio cvičení, Což vím že je běžná praxe ostatních pediatrů, tak se mi vysmíval. Při dotazu co to má malá na hlavě za bouli, mi řekl latinský název A dále se mu nechtělo vysvětlovat. a když jsem se začala ptát dál, čím to teda je a zda jí to zůstane, tak se mi pomalu vysmál. Další dotaz zda je normální že malá kadí jednou za 3 dny, mě odbyl s tím že tam má děti co nekadí 10 dní. Možná kdyby svou odpověď více rozvinul tak vše lépe vysvětlí a neodcházíte s dojmem, že Se ptáte na zbytečnosti. Pediatra jsme po 5 měsících změnili a jsme velmi spokojeni.
Aneta
Opravdu skvely pan doktor!!! Jsme za nej opravdu radi!
Velmi dobrý lékař citlivý k dětem při jakékoli obtíži je dostupný na telefonu i ve své ordinaci. Je možnost k němu dojet s dítětem a okamžitě pomůže.Jsme velice spokojeni s jeho přístupem a jeho zkušenostmi jak v oboru pediatrie tak endokrinologie.
Velmi dobry lekars letitymi zkusenostmi
vyborna lekarska intuice, zachranuje zivoty!