MUDr. Pavel Seibert

Praktický lékař Více

Mlečice 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé
budova OZS, Mlečice

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

je to lékař, který jen předepisuje léky, pokud ovšem víte, jaké potřebujete, ale když vás něco bolí, tak buď už jste ve věku, kdy je to normální(i když vám je teprve 30, což snad nejsem nad hrobem),ale určitě vás nikam nepošle. A když si náhodou specialistu seženete a navštívíte sám, tak je velice dotčený, že on by vás tam byl taky poslal.Ale neposlal. A sestra natahuje ruku na 30kč, jen otevřete dveře, strašný.Nedoporučuji, pokud se máte rádi, honem utečte.

Nedoporučuji návštěvu pana doktora pokud neznáte svoji diagnózu a nevíte jaké léky chcete. Z mé zkušenosti při jeho návštěvě se mi nejdříve zeptal co mi je a jaké na to chci léky. Při další návštěvě jsem mu řekl co mi je a jaké na to chci léky a bylo vše v pořádku. Tak pokud nejste doktor, tak k němu radši nechoďte.

F

Náhodou je dobrej,když je třeba nechá tě i doma.

Neschopný. Nekomunikuje. Než by Vás poslal na odborné vyšetření, necahá Vás radši zemřít. Říkají mu prkýnko.
Má strašnou sestru. Ta by nejradši všechno rozhodovala sama.