Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
MM
Pan doktor je možná dobrý,ale trochu mi přijde,že práci v nemocnici v Beroune má jako dovolenou. A za hodinu ošetří 1 pacienta. Ten je sice z ordinace venku za chvíli,ale pak asi pije kafíčko,než vezme dalšího. Děs a bes
v.fiala
Vyborný přístup, vždy pozitivně naladěn, vyvětlí ošetří, sešije TOP PAN doktor
Miloslav Jakub
Hruza. Syn se zanetem v lokti. MR prokazalo zanet, lekar se slovy “sup sup, sedni a rychle povidej o co jde, nemam cas”, syna po chvili poslal na ortopedii do Horovic. Tam ortoped sdelil, ze je to zanet, poslal na MR zpet do Berouna. MR prokazala zanet v lokti a z MR syna poslali se zanetem na chirurgii. Sedlacek opet bez vysetreni poslal syna do Horovic se slovy, ze loket neresi. Opet Horovice a ortopedie. Pan doktor kroutil hlavou a poslal syna na chirurgii do Horovic, kde mu byly konecne po 2 dnech bez lecby a cestovani Beroun Horovice konecne nasazeny ATB. Takoveho specialistu a ochotu samu bych nikomu nepral.
P.Ř.
Mudr.Pavla Sedláčka mohu jen doporučit.Nechci se opakovat,ale vše už tu bylo napsáno.Příjemný,empatický a vstřícný lékař s lidským přístupem k pacientům.Zároveň mu nechybí ani smysl pro humor.Takových lékařů by mělo být víc.
M.F
Vdaka panovi doktorovi,lezim v nemocnici,konecne som sa i vdaka nemu dokopala riesit svoj zdravotny problem.Pan dr ma krasny,ludsky pristup, i zmysel pre humor a je i zhovievavy k neposlusnym pacientom. Viac takych doktorov.
Veronika
Perfektni pan doktor s lidskym pristupem. Takovy se dnes tezko hleda. Jsem velice rada, ze jsem se dostala do jeho pece. Dekuji Vam pane doktore!!!
Jana Michálková
Pan doktor Pavel Sedláček je jednoznačně nejlepší lékař, kterého znám. Vynikající chirurg a neobyčejný člověk. Mnoho lékařů by se od něj mělo učit, jak se přistupovat k pacientům. Zaslouží si velký obdiv a úctu. Takových lékařů jako on, je bohužel málo. Je to už hodně let, co jsem byla v jeho péči v Nemocnici sv. Karla Boromejského, když jsem si ale náhodou přečetla tyto ohlasy, musela jsem se připojit.
Jiří Buček
Kdybych mohl dát 6 hvězdiček, udělal bych to. Profesionál s lidským přístupem k pacientovi. Nevím, zda může laik hodnotit odborníka, navíc počet hvězdiček svádí k přirovnání k dobrému pití. Použijeme-li tento příměr, pak bych hodnotil XO (zde nejde o stáří, ale o kvalitu).
Velmi dobrý chirurg s lidským přístupem. Svým pacientům se věnuje před i po operací, vše vysvětlí a zoodpoví jákékoliv dotazy...Škoda, že takových lékařů s tímto přístupem není více..
Velmi zkušený chirurg na vysoké úrovni. Výborný přístup k pacientům před operací i pooperační rekonvalescence. Jen doporučuji... Nemocnice pod Petřínem sv.Karla Boromejského
Upravit nebo spravovat profilChirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Chirurgové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze