Monika
Úžasný, milý, empatický a šikovný lékař. Jsem naprosto spokojená.
Ladislav Vymětal
Pan doktor Ruml nejen že bezbolestně plombuje zuby, ale má i "zlaté ručičky". Mně udělal můstek přes celé levé horní patro, který dokonale sedí a snadno se nasazuje. Pracuje s hodinářskou přesností.
Tereza
Dlouhou řadu let jsme skoro celá rodina navštěvovali pana zubaře Rumla. Vždy byl s našimi zuby spokojený, občas proběhlo standartní vyvrtání kazu... Mé poslední řešení zubu s panem Rumlem bylo asi na 8krát, nebyl schopen mi zub opravit, vždy vypadla plomba, bolest přetrvávala. Náhodou jsem se v tu dobu objednala na dentální hgienu, kdy mi udělali kompletní rentgen zubů a nestačila jsem se divit.. Nejdéle řešený zub měl stále kaz, byl špatně zaplombovám a ještě tam mám kus nějakého čisícího náčiní.... Další zuby plné kazů, špatná sklovina atd. Pan zubař je sice milý, ale raději budu chodit někam, kde vědí co dělají a opravdu poznají kaz, který následně opraví!! Pan zubař Ruml by měl se svou praxí už skončit, jelikož práci opravdu nevykonává poctivě- jen za jeho chyby a jejich opravdu jsem dala již několik tisíc a ještě tomu není konec...
Eva
Je to nejlepší zubař kterého jsem za života poznala. Odvádí perfektní práci a od doby, kdy jsem ho začala navštěvovat, přestala jsem se bát zákroků. Přeji jemu a jeho paní jken to nejlepší. Eva
Klára
Za pana doktora jsem moc ráda, je milý, přátelský a šikovný :-) I sestřička je moc moc prima. Chodíme tam celá rodina a konečně chodíme k zubaři s úsměvem a s úsměvem i odcházíme. Dokonce i naše děti (5,5 a 2,5r.) jdou na křeslo v pohodě a otvíraj pusiny dokořán. Pan doktor je moc šikovný a i při zákroku synek drží ani nedutá :-) Prostě jsou úžasní a máme je moc rádi :-) Děkujeme vám :-)
Mohu jenom říci, že MUDr. Ruml je velice dobrý lékař. I když ošetření nestojí někdy za moc, někdy je to nepříjemné, ale musí se to vydržet, nikdy není hrubý, s pacientem cítí, proto ošetřuje velice jemně. Vždy pečlivě a pokud možno bezbolestně a že ho navštěvuje celá rodina již 30 let. Právě to popovídání je důležité, spadne z nás ten strach, který máme než sedneme na zubařské křeslo. Díky oběma za perfektní přístup a ošetření. Vždy nám vyjdou vstříc a domluva je vždy možná. Vážím cestu témeř 30 km. Vždy se nám to vyplatí. Díky.
PAN DOKTOR RUML JE SICE PŘÁTELSKÝ A VELMI HOVORNÝ, NICMÉNĚ PO ODBORNÉ STRÁNCE BYCH VŠECHNY NADŠENÉ PACIENTY VAROVAL - NAVŠTĚVOVAL JSEM JEHO ORDINACI
MNOHO LET A PAN DOKTOR BYL VŽDY SE STAVEM MÉHO CHRUPU NADMÍRU SPOKOJEN. S PŘIBÝVAJÍCÍMI LÉTY SE VŠAK SAMOZŘEJMĚ NĚKOLIKRÁT VYSKYTLY BĚŽNÉ ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY (ZUBNÍ KAZY), KTERÉ PAN DOKTOR OŠETŘIL - OVŠEM TAK, ŽE NA POVRCHU VYPADALY ZUBY ZDRAVĚ, VE SKUTEČNOSTI VŠAK VŮBEC KAZY NEODSTRANIL A TAK POD OPRAVENÝM POVRCHEM BUJELY VESELE DÁLE. PO OPAKOVANÝCH NÁVŠTĚVÁCH,KDY JSEM HO UPOZORNIL NA PŘETRVÁVAJÍCÍ PROBLÉMY, BYL VÝSLEDEK VŽDY STEJNÝ - NA POVRCHU OPRAVENO, ZDROJ PROBLÉMU ZAMASKOVÁN (!).
PODOTÝKÁM,ŽE JSEM VYSOKOŠKOLSKY VZDĚLANÝ ČLOVĚK,KTERÝ VÍ,JAK SE MÁ O SVÉ ZUBY STARAT A TAK JSEM SE NESPOKOJIL S UJIŠŤOVÁNÍM PANA DOKTORA RUMLA, ŽE JE VŠE V POŘÁDKU A ROZHODL JSEM SE NAVŠTÍVIT JINÉHO ZUBAŘE. TEN MI BOHUŽEL POTVRDIL TO, CO JSEM JIŽ DÁVNO TUŠIL - ŠPATNĚ ODVEDENÁ PRÁCE ZAMASKOVANÁ TAK, ABY VŠECHNO VYPADALO V POŘÁDKU. OD TÉ DOBY K PANU RUMLOVI NECHODÍM.
NOVÝ ZUBAŘ MI ZA 3 NÁVŠTĚVY V ORDINACI KOMPLETNĚ OPRAVIL "DÍLO" PO PANU RUMLOVI.
SICE SI SE MNOU BĚHEM OŠETŘOVÁNÍ DŮVĚRNĚ NEPOVÍDÁ A NECHÁ SI SVOJI PRÁCI DOBŘE
ZAPLATIT, ALE STAV MÉHO CHRUPU JE NYNÍ DOBRÝ.
DŮRAZNĚ PROTO VARUJI VŠECHNY PACIENTY, ABY SI UVĚDOMILI, CO JE PRO NĚ DŮLEŽITĚJŠÍ - POVÍDÁNÍ SI S MANŽELI RUMLOVÝMI V ORDINACI NEBO ZDRAVÉ ZUBY.
Tento Pan zubař odnaučil i mne panického strachu ze zubařů!
a moje zoubky udržuje celý život zdravé- nikoho jiného si k zoubkům nepustím:-))
Klára
Petra
Pan doktor Ruml i jeho paní / sestřička/ jsou úžasní lidé a odborníci. Docházíme do jejich ordinace, celá rodina vč.syna již od jeho 1.roku. Díky němu se syn nebojí zubaře a dokonce se na jeho návštěvu těší :-) já se od té doby, co chodím sem, také nebojím. Je to moc hodný, laskavý lékař. Pokud je nějaký problém, najde ho a vyřeší s citem a pokud možno bezbolestně. Mohu jen doporučit.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze