Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Dohnal
Po předchozim zánětu zvukovodu a naslednem vyléčení, se mi presto po pár měsících stále vracel zpet zánět ucha. Už jsem byl z toho psychicky špatně.. Po neustálých návštěvách všude možně na orl, mi vždy vyléčili zánět ale mel jsem stále zalehle ucho a za týden opět zánět z5. Tak jsem vyhledal specialistu pana doktora Rafcika v Orlové. U kterého jsem předtím nikdy nebyl a velice mi pomohl. Po první navsteve jsem byl za tyden vylecen. Profesionální přístup. Pan doktor na mě působil jako zkušený lékař ve svém oboru. Můžu jen doporučit!
Barbora
Dnes jsem byla u pana doktora, kde mě hned první moment sjel, že neříkám příznaky ale diagnozu a bylo mi doporučeno odstranění mandlí kvůli angině (5x za 3 měsíce)..pak doktor mě vyšetřil, což už bylo velice nepříjemné, podezíravě se mě vyptaval, jak kdybych si vymýšlela a poslal mě na odběry k obvodnímu lékaři bez dalšího postupu a popř. doporučení podpůrné léčby. Už nikdy více. Očekáváte pomoc specialisty a ona se Vám nedostaví.
Malinakova
Pan doktor mi urcil 2x spatne diagnozu. Trapila jsem se proto zbytecne snad mesic. Take se mi potize velmi zhorsily za tu dobu, a nez mi ma obvodni doktorka nasadila spravnou lecbu, spatne hodnoty ve vysledcich se snad zdesetinasobily. Nepoznal zanet stitne zlazy. Zvazuji podani stiznosti na pana doktora Rafcika.
Ivan T.
Jediny zkušený doktor v Karviné profesionální přístup , velmi spokojeny
Pan doktor je milý a příjemný, koukne na vás, pokecáte ale moc nepomůže. Ale opakovaně poradí, co si eventuálně můžete zkusit koupit... Zato sestřička (taky příjemná) vás okamžitě za ty rady zkasíruje
nejlepší doktor :)) vždy vyjde vstříc a dobře poradí.))
moc dobry doktor , byl jsem u něho na prevenci , poctivě mne vyšetřil a dobře poradil , můžu doporučit
Marie
Bohužel nemůžu doporučit, pouští se okamžitě do operativních zákroků, které nejsou až tak nutné a se kterými nemá zkušenosti. Místo aby pacienta odmítl, že daný zákrok neprovádí, bohužel se snaží "vyhovět", avšak s katastrofálním výsledkem. Mluvím z vlastní zkušenosti, proto raději vyhledejte ještě dalšího odborníka a zeptejte se na jiný názor než je ten od pana Rafčíka.
P.K.
Pana doktora jsem poznal před rokem , kdy jsem si u něho nechal odstranit CHRÁPÁNÍ a od té doby fakt nechrápu... , konečně klidné dovolené.Rodina využila jeho péče na pojišťovnu a také byla velmi spokojená , fakt profesionální přístup. Velmi doporučuji.
akiro
velmi dobrý lékař s vysoce profesionálním přístupem