Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Erazim
Rekl mi, ze nemam zadne kazy. Kdyz jsem se prestehoval a rozlomil se mi zub, sel jsem k zubarce v Praze, ktera mi udelala rentgen a zjistila cca 8 kazu. Poprve jsem tam videl rukavice, rousku, zelenou "blanu" kolem zubu, injekci na kazdy zakrok a rentgen po kazdem cisteni kanalku - vsechno na pojistovnu.
market
Super pan doktor, ani to od něj moc nebolí a sestřička velmi velmi ochotná a příjemná, to se v ordinaci člověk hned jinak cítí.
super
Dobrý den,tak nevím jaký člověk(spíše zmrdík)se snaží tady napadat pana lékaře,který je nejlepší.Asi má komplexy ze zubů už z mládí,které si sám léty zanedbával a teď by chtěl mít úsměv,jak americká filmová hvězda.Tak to nefunguje,člověče prevence je to co potřebujete.A představte si chce to dobrý kartáček na zuby,normální každému dostupná pasta na zuby mezizubni nit a nakonec ústní voda.Platí to pro skoro všechny.A pani lékaři tyto stránky vůbec nesledují(nemají totiž na to čas),natožLll,aby psali příspěvky.
Pan doktor Raba je dobrý zubař, v Poděbradech asi jeden z nejlepších, ale má i své nedostatky. Bohužel mě mrzí, že opravdu neposílá na rentgen, ani když jsem si stěžovala na bolest zubu, raději mi ho celý vyvrtal, než by mě poslal vedle na rentgen. A také mi zanedbal zubní kámen a nepoznal, že mám poměrně silný zánět dásní (už v 26 letech :( ). Sama jsem se až při velmi nepříjemných pocitech a bolestech dásní odhodlala objednat k dentální hygienistce, která mě vyléčila. Očekávala bych, že takové věci pozná, ale přikládám to tomu, že má opravdu hodně pacientů a nestíhá. Proto je asi i preventivní prohlídka "superrychlá". Každopádně bych zubního lékaře neměnila, jsem spokojená, chodím k němu pravidelně již cca 7 let.
Tento pan doktor Pavel Raba je asi jeden z nejlepších zubních lékařů v celé ČR,také proto má stále plno a ač by rád nadále přijímal další pacienty,není možné se k němu dostat tím děkuji za skvělý přístup ke všem pacientum,které kdy potkal.Linda
je supr ani to u něj tolik nebolí
Výborný!
Rozhodne nemohu doporucit zadneho zubare, ktery Vam neudela rentgen. V zasade plati, ze pokud ma clovek plombu a pod ni mu zacina kaz mate problem. Bez rentgenu to ovsem vcas nepoznate. Clovek na to prijde sam az v pripade zvysene citlivosti nebo v horsim pripade akutni bolesti. At uz se zubar a jeho asistentka chovaji mile, nic to v konecnem stavu nezmeni. Proste ocekavam od sveho zubare vetsi peci.
MUDr. Raba je zlatíčko. I sestřička. Jsou ochotní, milí. A když někdo napíše, že mají v čekárně věčně plno a chce tím vyjádřit nespokojenost, tak je hlupák.
V čekárně mívá plno především kvalitní lékař. Diletant má volno vždycky. Se zuby mám starosti od dětství a ve svých 45 letech jsem potkala zatím jen dva zubní lékaře, kteří mi pomohli, ošetřili, neublížili a poskytli dokonalou péči. Prostě já i moje rodina jsme na výsost spokojeni