Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Jana Drdová
Hodnotím tu pana doktora, který už ale neordinuje. Byl zkrátka skvělý. Pan doktor už není, sestřička není. Zůstávala jsem z loajality i když to mám trochu z ruky. S novou paní doktorkou velké zkušenosti nemám, nová sestra je protivná, arogantní....A to nemám zapotřebí. Takže po 30 letech měním lékaře. Ale s panem doktorem Pumprem mi vážně bylo ctí. Děkuju za všechno
Frantiska
Velice prijemny jak pan doktor tak i sestricka vse vysvetlili nez se zaclo neco dít bezbolestne veskere vysetreni nikdy jsem se tak pri prohlidce nezasmala vse perfekni
Jiřina
13.8.2013 -S panem doktorem Pumprem jsem byla velmi spokojená,taktéž i se zastupující sestřičkou Řádovou.Oba byli velmi ochotní a milí.Děkuji oběma.
Petra
Jako lékař je asi dobrý, ale arogantní. Měla jsem pocit, že jsem se vrátila do socialismu a že jsem nějaká méněcenná. A to je u mě co říct. Takže sbohem, pane doktore, jdu jinam.
Jana Kandlová
Jsem velice spokojena s panem doktorem i s pani doktorkou Markovou. Oba dva mají velice příjemný a lidský přístup! Vše srozumitelně vysvětlí a s ochotou poradí. No a co se týká sestřičky, nemůžu si stěžovat. Vždy skvělá a příjemná!!!
Ivana
S panem dokrotem jsem velmi spokojená. Byla jsem za ním už s několika problémy. Vše vyřešil, pomohl a byl velice milý a ochotný.
Nejprve jsem měla hrůzu z každé obyčejné prohlídky, ale díky přístupu pana doktora (i paní doktorky) a sestřičky jsem tam začala chodit i ráda. Pomohou, poradí a jsou velice milí a vstřícní !
Věra Pf.
Souhlasím, že nejen jako lékař je kvalitní, ale i svým přístupem k pacientkám je velmi dobrý... Já osobně bych neměnila.
Velice výborný lékaři!!!Jak mudr Pumpr, tak i mudr Marková.
K panu doktorovi, ani k paní doktorce, která ho střídá, nemám jedinou výtku. Naprostá spokojenost, obě těhotenství jsem díky nim zvládala skvěle. Sestřička je možná trochu víc ukecená, ale že by někdy někoho pomluvila, to opravdu ne! A to že nemá děti? To přece vůbec není na obtíž, právě naopak, obdivuju ji, že dokáže dělat svou práci tak dobře!
Mohu tohoto lékaře jen doporučit,mám 3 děti,všechny mi "ohlídal" v bříšku právě on.Ukecaná,příjemná sestřička.Je úplně jedno,jestli má děti,nebo ne,své práci rozumí a vždycky povzbudí...