Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolíCeník
20 let léčení u pana doktora Přeučila . A později také manželky. Vřelé Díky panu doktorovi. Možná mně zachránil život když mně na Bulovce předepsali jednorázově velkou dávku léků . A to se nesmí.
Skvělý lékař pan doktor Přeučil. Doporučuji všem nemocným.
AL
Pan doktor je naprostý odborník ve svém oboru. O jeho schopnostech nelze pochybovat. Jeho osobní přístup k pacientům je však asi nejhorší, jaký jsem kdy zažila. Po každé návštěva se celý den cítím jako zpráskaný pes. Naprostý nedostatek empatie, urážlivé asociální a arogantní chování. Každá návštěva je nepříjemným zážitkem, který člověk prostě musí nějak zpracovat.
M. Kyptová
K panu doktorovi chodím již 3. rokem, vždy vše důkladně vysvětlí, moc příjemný člověk. Jak již bylo zmíněno, nestalo se mi že bych někdy čekala, spíš mě vezmou i o nějakou minutu dříve.
A sestřičky též velmi příjemné.
Více takových lékařů kam člověk jde rád..
komendovavera
za panem doktorem chodím od roku 2OOO a je výborný,vše vysvětlí.Doporučuji jako výborného výborného lékaře
Rodinka S.
Skvělý lékař. Vždy se mi max.věnuje, vše trpělivě vysvětlí. Je pečlivý, milý a ochotný. Navíc v čekárně nikdy dlouho nečekám (max. do 5 min). I sestřičky jsou velmi příjemné.
andrea.sladka
Lékař, který mi podá ruku, si mě pravděpodobně váží a snaží se odvést svou práci dobře. To cítím při návštěvě u dr.Přeučila.
Kautská
K panu doktorovi chodím již přes 20 let,už od doby,kdy pracoval ve vojenské nemocnici v Praze.S jeho odbornými znalostmi a péčí jsem velice spokojená.Vždy si se mnou popovídá,zeptá se jak se daří dětem apod.Jedenkrát jsem ho zažila trochu nerudného,ale kdo z nás je pořád skvěle naladěn?Objednávám se vždy při poslední kontrole hned na další,tj.cca za 1/2 roku.Většinou čas objednání je dodržen,pokud není,vždy se omluví.
JM
Také jsem s péčí p. doktora moc spokojena. Co je pravda, ta sestřička by se měla polepšit... Sice nechodíme za ní, ale komunikace s ní je někdy těžká...
J.D.
Chodím k panu doktorovi 15 let. Naprosto skvělý lékař, odborník. Velmi oceňuji objednávání pacientů na přesný čas, nikdy jsem nečekal víc jak 5 minut. ( ŚKODA, ŽE TO TAK NEFUNGUJE V CELÉM ZDRAVOTNICTVÍ, TO ČEKÁNÍ U LÉKAŘŮ JE MNOHDE PŘÍŠERNÉ ).Zejména ale oceňuji jeho odbornou péči, pečlivost, etický přístup k pacientovi. Jen jednou jsem ho zažil trochu " nerudného ", ne na mě, ale na pacienta, který přišel pozdě a ještě se domáhal vyšetření. Kdyby mu vyhověl, odnesli by to další pacienti. Tak jsem se mu ani nedivil...Nikdy se mi nestalo, že by mi neměřil krevní tlak a puls ...O jeho kvalitách svědčí i to, že má tolik pacientů.....
Benešová
Péče pana doktora je příkladná. Je na slovo vzatý odborník, milý, vstřícný, pečlivý, vždy ochotný pomoci. Umí si zorganizovat práci, za osm let co k němu chodím, jsem nikdy v čekárně nečekala. Takových lékařů kdyby bylo více.
Upravit nebo spravovat profilEndokrinologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Endokrinologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Endokrinologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze