Kontaktní údaje

www.pones.cz

Ordinace
Herčíkova 2481/23, Brno

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Ordinace • Jiný

Odborný, zároveň lidský přístup. Vyšetření neodbyde, když je potřeba vydá žádanku ke specialistovi.
Kvituji možnost objednání online.

Pan doktor je velmi schopný, ovšem jen do doby, kdy začne přemýšlet o financích. Pak již jsou najednou problémy. Udělat blbý výtěr a rozbor, protože Vám doma vaše dítě pořád stoná, dětský doktor udělá dítěti testy, poprosí ať je praktik udělá taky a tam nastane problém, i když to stojí pár korun. Klidně bych si to i zaplatil, abych měl jistotu, jestli nejsem přenašeč. Vrchol všeho je, když se doktor posléze přizná, že kvůli pár korunám to dělat nebude. Proto jsem od pana doktora odešel. Václavovič

Nejlepší praktický lékař, s jakým jsem se kdy setkal. Jeho znalosti jsou úžasné. Moho jen doporučit.

Skvělý a profesionální přístup. Pan doktor Poneš je moderní lékař, který vždy pomůže. Vřele doporučuji.

K panu doktorovi mám naprostou důvěru.Líbí se mi jeho decentní chování a přemýšlivý způsob vyšetřování.

Jiřina

N

K panu doktorovi chodíme se synem a jsme naprosto spokojení. Pan doktor je skutečný profesionál, který kromě toho, že nás nikdy nezklamal a vždy určil přesnou diagnózu s nejlepším možným léčením je i velice vstřícný laskavý a ochotný.
Nedokážeme si představit lepšího lékaře pro dospělé.
To samé platí o paní sestřičce Žaloudkové, která k této ordinaci neodmyslitelně patří už od dob pana doktora Krále.
Oba mají naši naprostou důvěru a všem vřele doporučujeme.

Ochotný, milý, vstřícný, pečlivý, decentní, výborný atd. Jsem velice rád, že mne nenapadá žádné negativní hodnocení. Předchůdce pana Dr.Poneše (pan Dr.Král) byl výtečný, věkově starší a zkušenější. Měl jsem tudíž zpočátku obavy z nezkušenosti mladého pana doktora Poneše. Ovšem jsem moc rád, že mohu napsat, že má pan Dr.Poneš moji naprostou důvěru. Sestřička paní Žaludková je taktéž skvělá. Vřele doporučuji.

Milý,ochotný, pečlivý

Asi si dokážu představit lepšího experta, ale mezi brněnskými praktiky bych řekla, že je to spíše nadprůměr. Oceňuji pečlivý přístup.

Velice šikovný,pečlivý mladý lékař s velice sympatickým vystupováním a příkladným vztahem k pacientovi.Upřímně doporučuji.