Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
J.Ross.
S panem primarem jsme velice spokojeni,pomohl synovi s ouskama,trápili nás stále píchání v uších,rýma...nosni mandle ověřování,spokojenost nadevše!!!
Dekujem moc i sestrickam a celému personalu!!
Lukáš
S panem doktorem jsem řešil nové naslouchátko pro svou 98letou prababičku. Pan doktor byl při vyšetření velmi trpělivý, pečlivý a ochotný, navzdory ztížené práci s tak starým pacientem. Máme velmi dobrou zkušenost.
silviebehalova
Byli jsme s tatínkem, který špatně slyší u pana doktora. Vybral mu sluchátka za nemalou částku, se kterými slyší ještě hůře. V podstatě jsou mu k ničemu. Reklamaci neuznal ani nám nijak nepomohl.
lonova
s panem primářem máme celá rodina velmi dobré zkušenosti. Jen malá drobnost na kráse-mít možnost si najít na webové stránce aktuální ordinační hodiny !!!
Kubová Radmila
Dobrý den,díky kladným recencím na MUDr.Pavla Navrátila jsem se rozhodla objednat na vyšetřní svého syna právě k tomuto lékaři.Jsem ráda,že jsem si mohla přečíst názory na toohoto lékaře.Veliká spokojenost s jeho přístupem,vstřícností,vysvětlení a vůbec celkově dojmem.Děki Vám pane doktore,za mě Vás mohu všem jen a jen doporučit.Přeji spoustu spokojených pacientů.S pozdravem Radmila Kubová
The BEST Doctor
Vynikající lékař specialista. Na jeho primariátě je v každý okamžik cítit starost o pacienta a velká péče. On sám má velmi lidský přístup ke každému, podržený jeho úžasnou odborností. Díky za vše, pane primáři, co jste dělal pro moji manželku. Poděkování patří rovněž vynikajícímu zdravotnímu personálu jeho oddělení.
musím jen souhlasit,velice dobrý lékař a dobrý člověk,moc mi pomohl,díky.
Pan primář je naprosto úžasný člověk a v neposlední řadě lékař, který je opravdu na svém místě. Milý, laskavý a velký profesionál. Operoval moji 2-letou dceru Karolínu a musím říct, že mě velmi mile překvapil svým osobním přístupem. Spousta lékařů by se od něj měla učit.
Pane primáři, MOC Vám děkuju !!!!!!!!!!!!!
panu primáři vdečím za vše čeho si ještě mohu dopřát díky jeho naprosti odborné profesionální a lidské péči. vše dopoučuji, je to nejlepší otirinolaryngolog v olomouckém kraji. všem doporučuji.
Upravit nebo spravovat profilOtorinolaryngologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Otorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci
Otorinolaryngologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Olomouci
Otorinolaryngologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Olomouci
Otorinolaryngologové s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Olomouci