Monika J.
Pana doktora moc doporučuji, je milý a empatický k dětem. Před úkonem vše vysvětlí. U samotného zákroku 7 leté dcery jsem neměla možnost být, sestra mě vyhodila z ordinace, ačkoliv jsem seděla v rohu u dveří a ničemu jsem nepřekážela ani na výkon neviděla, ale vyříznutí nadpočetného zubu u dcery netrvalo dlouho. Zub byl obrovský, ale celý, hodnotím pozitivně, že ho dceři nerýpal z kosti po částech. Pana doktora moc doporučuji.
M. Lexová
Přečetla jsem si na pana doktora Michálka tolik krásných recenzí, že jsem se na trhání osmičky začala vlastně těšit. A musím potvrdit, že to byla absolutně pohodová, skvělá a příjemná návštěva. Nulová bolest, neuvěřitelně přátelský přístup, všechno do detailu vysvětleno, vyndání osmičky zabralo doslova pár vteřin. Jednička v oboru, doporučuju 10/10.
N.E.
Pana doktora doporučuji všemi deseti. Trpím panickou poruchou a trhání osmiček pro mě byla noční můra. Pan doktor je velice empatický, má smysl pro humor, vysvětlí, pomůže, pochválí. Docela mě mrzí, že moje dnešní návštěva u něj byla poslední. I sestřička je velmi milá a empatická. Pan doktor je jeden z mála lékařů, kteří se k pacientům chovají jako k lidem. Je to anděl :)
D.Kaderabkova
Z mého velkého strachu se stala příjemná návštěva trhání zubu bylo bezbolestné a pan doktor byl úžasný
M.D.
Kdykoliv jsme byl se zuby v ouzkých, dokázal mi pomoci. I při výběru sester má šťastnou ruku :). Jsem rád, že jsem léta chodil k němu a nejspíš se ještě uvidíme.
Drholcovi
Dceři vytrhl mléčný zub, který překážel dospělému. Je velmi empatický a dětem vysvětluje, co mají čekat, aby se nebály.
Monika D.
Pan MUDr. Michálek je opravdu profík s velkou dávkou empatie. Byla jsem u něj na dvou zákrocích s osmičkami a nemůžu si jeho práci vynachválit. Zákrok byl opravdu velmi rychlý, rány se hojily dobře a otok byl opravdu minimální. Musím říct, že bych ho doporučila všem, kdo se tohoto zákroku bojí. Sestřička v ordinaci byla také velmi sympatická.
Tereza
Skvělý pan doktor i sestřička. Nikdy jsem nezažila tak "příjemné" trhání zubu :) Zákrok byl rychlý, bezbolestivý. Rána se rychle zahojila, nemusela jsem brát ani žádná analgetika. Přístup doktora na jedničku!
E.D.
Opravdu výborný pan doktor. Byla jsem na extrakci osmiček a samotný zákrok byl velmi rychlý a bezbolestný. Pan doktor všechno krásně vysvětlil a byl milý. Mohu jen doporučit!
TS
I přes mé opravdu velké obavy ze zákroku (trhání osmičky), vše proběhlo bez komplikací. Zákrok byl bezbolestný, každý další krok zákroku mi byl velmi dobře vysvětlen, následná rekonvalescence se rovněž obešla bez obtíží. Pan doktor je se sestričkou výborně sehraný. Děkuji za péči. :-)
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze