Pan doktor je možná pohodový, empatický a předepíše běžné prášky na angínu nebo chřipku, ale to je tak všechno. Pokud jde o něco vážného neví si rady a není schopen poradit,kam se obrátit. Jestliže jdete na krev častěji než jednou ročně, potřebujete nutně sanitku ohání se pojišťovnou. Předepisuje levnější léky, samozřejmě kvůli pojišťovně. V nejbližší době pana doktora vyměním, zdraví mám jen jedno.
I když "nespadám" jako pacient pod tohoto Pana doktora, tak jsem už třikrát musel vyhledat jeho pomoc. Nikdy mne neodmítl a vždy se mě věnoval na nadstandartní úrovni. Má profesionální a velice vstřícný přístup. Fiala Petr.
Pan Doktor !
U něhož se snoubí profesionalita s neuvěřitelně milým lidským přístupem a empatií k potřebám pacienta. Na jeho vstřícnost a ochotu jsem byl upozorněn sousedy během mého rekreačního pobytu v Trnávce a mé potřeby vyhledat urgentní lékařskou pomoc. Jsem přesvědčen že povolání pana doktora je i jeho posláním.
Děkuji
Rudolf Doležal (t.č.) č.p.97
LEKAR,JAKEHO SI PREDSTAVUJI,JE OCHOTEN MLUVIT O MYCH PROBLEMECH,VYSLECHNE.
Je to lékař s obrovským citem a velkými vědomostmi.Musím se přiznat,že v dnešní době,kdy se nedá ničemu věřit,tak na jeho úsudek se mohu vždy spolehnout.Nemohu než jen každému doporučit jeho zdravotní péči.Snaží se mě vždy vyslechnout a najít nějaké řešení,které mi může v rámci svých lidských možností poskytnout
Pan doktor vstřícný, komunikativní, vysvětlí, pokud se zeptám.Má lidský přístup ke všem. Je-li potřeba, napíše doporučení k odborným lékařům.
S tak milým přístupem k pacientům, jako má pan doktor, se dnes setkáváme jen u málokoho. Každému věnuje svůj čas.
Výborný lékař, vždy objektivní a připraven pomoci, jak jen je to možné. Bývá běžně k zastižení. Pokud není přítomen osobně, má vždy zajištěn zástup, tudíž je o pacienty dobře postaráno za každých podmínek. Navíc je to milý člověk.
Z vlastní zkušenosti víme, že je to pohodový a poctivý člověk, který se věnuje každému tak, jak si zaslouží.
Je to velice pohodový a bezproblémový lékař.