Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Gabriela Turková Nohavicová
pan doktor je velmi dobry odbornik ve svem oboru alergologie ted mi bude davat vakcinace na mou polyvalentni alergii silnou coz mi snad pomuze rada si v cekarne pockam a sestricka je zlata moc hodna lekare i sestricky si moc vazim super vase pacientka Gabriela Nohavicova
Jiri Kral
Rád si počkám v čekárně, fronta je už známka toho, že lékař je dobrý a lidmi vyhledávaný. Nevím, jak bych se cítil, kdybych chodil k lékaři a tam by nikdo nebyl, jen třeba dva pacienti. Za léky si rád připlatím, pokud mají méně vedlejších účinků a pan doktor vše vysvětlí a lépe se mi pak rozhoduje.
nedodržuje objednací hodiny, stejně čekáte někdy i cca. 2 hod. i když před vámi je jen jeden pacient.Pak má pan doktor zálibu v tom,vysvlékat každou pacientku do půl pasu do naha u každé návštěvy,i když to vůbec není zapotřebí, neprofesionální přístup.Vnucuje drahou léčbu a preparáty se slibem,že vás alergie takto navždy zbaví,jinak s klasickými léky se jí prý nikdy nezbavíte.
Odborník to nepochybně je, dokáže vše vysvětlit a také poradit vhodnou léčbu.
Naopak negativně působí nabízení (někdy až vnucování) poměrně drahých léků a především, což je extrémně negativní - NEÚNOSNÁ ČEKACÍ DOBA V ČEKÁRNĚ. Obvykle zde pacient tráví minimálně 60 minut, zatímco v ordinaci pouze 5 minut.
Pan doktor je velmi pečlivý, ptá se pacienta na spoustu informací a je schopen i jemu informace předat a odpovědět na všechny otázky. Je to již třetí alergolog, se kterým mám zkušenost a je jednoznačně nejlepší, vyšetření nejdůkladnější. Jediná výtka je k neskutečně dlouhé čekací době v čekárně.
Je to borec