Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Jaroslava Dušková
Pan MUDr.Lisický je skvělý lékař a fajn člověk.Jsem velice ráda že mohu navštěvovat právé jeho ordinaci,Dušková
Simona Čermáková
Pan doktor Lisicky mi nekolikrat pomohl,kdyz jsem mela opravdu velke bolesti zad,predepsal mi zadanky na veskera mozna vysetreni.Je v tomto velice peclivy a timto mu i dekuji za jeho lidsky pristup.Pane doktore,preji Vam tez hodne zdravi a pevne nervy po cely rok.Cermakova Simona
Milan Kovářskej
Já jse mohu jen přidat k těmto komentářům. Jsem moc spokojený s panem doktorem. Chodíme k němu celá rodina. Jen tak dál doktore. Zdraví Kovářskej
Karel Novák
Nevím co napsat, proto že už tu mimo jednoho názoru bylo vše napsáno,musí ještě také napsat že i sestřičky jsou fajn. Zkrátka celá ordinace je velmi dobrá.
Marie Kubíková
Jednou větou...
Je to PAN DOKTOR <3
Na záchrance musí plakat, že o něj přišli ...
Moc díky za veškerou dosavadní péči, pane doktore.
Marie Kubíková
Renáta
K panu doktorovi chodím už léta, dříve do budovy Paracelsus, nyní na Herkulesku. Je velmi vstřícný, pečlivý a ochotný. Nesnižuje problémy pacientů, snaží se pomoci. Chodí k němu celá naše rodina. Doporučuji.
ceskovaj
Jeden z nejlepších praktických lékař. jaké znám. Profesionální a ochotný přístup k pacientovi. Vyslechne ho a pak poradí a pomůže. I jeho zdravotní sestra je příjemná. Spokojená pacientka
Palky Palky Most
kdyby takový byli všichni doktoři.to by byla paráda.p.doktore, dekuji za všechno.zachranil jste mi život.mockrat diky palky
tapisekk
Pan doktor je velice příjemný,ochotný,vždy poradí,pomůže,mám s ním jen dobré zkušenosti!! Urbanová
vděčný pacient
Doktor který vyslechne pacienta a odborně pomůže, má pochopení pro člověka kterému není dobře.