Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Č

Nemohu se smířit s negativním hodnocením pana doktora Kuny.Mrzí mě to .Je to užasný člověk,milý ,vstřícný a samozřejmě velice pečlivý.Pana doktore moc Vám děkujeme celá moje rodina.

Pan doktor umí podat ruku a psát do počítače pěkně barevně ale nepozná chřipku. Je to jeden z nejhorších doktorů tady. Dcera by se uplatnila jinde a nemusela by se stydět.

Je faktem, že už by pan doktor měl vážně přemýšlet o důchodu, nemít tam svoji dceru jako sestru, nevím, nevím. Ta ví o medicíně víc než otec. Dcera se snaží vše urovnávat za otce, pokud to jde.

Jsem velice spokojená s panem doktorem,je velice vstřícný ,obětavý a pečlivý .Nikdy se nestalo,že by něco přehlédl či dokonce zanedbal. Přála bych každému ,aby poznal pana doktora osobně.Vřele všem doporučuji jeho lékařskou péči.

Komunikace a vstřícnost u tohoto tzv.doktora Kuny alias Pacičky je opravdu skvělá,ale to si zvolil špatné povolání,větší úspěch by měl v politice,tam by nemohl už nic pokazit.Pro mě je důležité aby doktor léčil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takže Pacička na HRAD :) a počet uzdravených se zvýší :)

Absolutně solidní.

Slušné vystupování, solidní přístup, kontakty na specialisty - prostě doporučuji.

Velmi dobrá komunikace s pacientem, mohu jen doporučit.

Léta hrozné bolesti,dal mi léky,které mě mohly zabít,nakonec prý jsem simulant.Že mám žaludeční vředy poznala moje pracovní kolegyně.Naprosto neschopný.

vřele doporučuji