Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
ytekite
Pan doktor Kujal byl nejlepší gynekolog, se kterým jsem se kdy setkala. Všechno vysvětlil, poradil, vyšetření u něj nebylo vůbec bolestivé. Je mi velmi líto, že už není mezi námi. Po něm jsem vystřídala dvě paní doktorky, ale ani jedna se s ním nedala srovnávat. V současné době stále hledám vhodného gynekologa a vzpomínám na PANA DOKTORA. Děkuji za všechno.
zuzka
Byl to skvělej doktor
xy
Škoda dobrého gynekologa,mohl tu s námi ještě pár let zůstat!!
maminka
Pan doktor byl vynikajici, narozeni mých dětí mi řekl přesně na den, nikdy nic nepřehlédl, nikdy nic nepodcenil, vše vysvětlil,byl příjemny a mily, je mi hrozně líto, že už mezi námi není. DĚKUJI pane DOKTORE.
L.S.
Taky se přidávám s chválou, zažila jsem za život už několik lékařů, i v nemocnici, kteří léčili můj, v podstatě banální, problém neskutečně komplikovaně a v podstatě bez efektu. Stačila jedna návštěva u tohoto pana doktora a odcházela jsem s vyřešeným problémem,který už se neopakoval.. Přesně takhle jsem si lékaře představovala - milý, vstřícný, s velkým přehledem.. a hlavně - takový neskutečně lidský.. O to víc mne mrzí, že už jsem nestihla zajít na kontrolu a říct mu, jak moc mi pomohl :-( Tak alespoň takhle - moc moc Vám děkuji! Nasadil jste pro bystřické zdravotnictví svou profesionalitou a lidskostí hodně vysokou laťku.
maminka
Pane doktore, dekuji za vsechno, za ochotu, pristup k pacientkam, pracovni nasazeni, skoda, ze uz tu nejste. Je mi to moc lito.DEKUJI.
xxx
Chodila jsem k němu od svým 15let, a byla jsem nanejvýše spokojená. Jen ta sestřička je opravdu děs :-(. Škoda, že už není mezi námi. Rodinně hlubokou upřímnou soustrast.
A. S.
Chodím k tomuto lékaři několik let a jsem s jeho přístupem a časem, který si na pacienta udělá, opravdu spokojená. Připojuji se ale k ostatním názorům. Nikdy jsem nezažila horší sestry. Takový drbavý slepičky, který se místy chovají velice neprofesionálně a řeší problémy před ostatními. Fakt síla. Nicméně Dr. Kujala mohu doporučit!
Bíbí
MUDr. Kujal je mým druhým gynekologem a jsem s ním zcela spokojená. Jenom mi trochu vadí ta "blonďatá sestra". Je mi jasné, že někomu nevyhovuje já bych po špatných zkušenostech v rodině nešla například vůbec k MUDr. Librové.
xxxxxxxxxx
K panu doktorovi chodím od 15 let jsem s ním velice spokojená, až na sestřičky.