Fyzioterapie je pro mě nedílnou součástí života, stejně jako pohyb sám. Komplexní přístup a spolupráce s pacientem na cestě k jeho cíli je základem všech mých terapií.
Fyzioterapeut má být dle mého průvodcem, rádcem a odborníkem pro Vaši práci s tělem. V některých chvílích je zapotřebí jeho aktivních technik, jindy Vás doprovází na cestě od bolesti.
Neváhejte se na mě obrátit s jakýmkoli problémem, ať už se jedná o poúrazový stav, déletrvající obtíže nebo se jen potřebujete poradit ohledně Vašeho aktuálního stavu.
Jsem tu pro Vás.
Jsem tu pro Vás.
- Fyzioterapeut
Fyzioterapie • Od 990 Kč
Fyzioterapie v domácím prostředí • Od 800 Kč
Lymfodrenáž • Od 1 290 Kč +1 Více
Manuální terapie • Od 990 Kč
Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíNázory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Bc. Pavel Krystek? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor
Fyzioterapeuti v okolí