ciso na objednani 417 537 248
No chodila jsem k panu doktorovi asi 13 let v Bílině ještě fungoval, poslední dva tři roky je to děs a běs nněkolikrát jsem byla obědnaná a pan doktor nebyl no nevadí mu asi že si v dnešní době na to člověk veme i dovolenou nebo volno a tak pporůznu se snaží aby k zubaři šel ,ale navíc se Vám jen tak nepovedlo se dovolat ,bo telefony nebral no přístup děs a běs a i když jste obědnáni a to dost dopředu a předem je jasné a domluvené co se bude dělat (ba dokonce slíbené ) i tak je vám to prdlajs platný syn díky panu doktorovi má již třetí rok v puse pryskyřiččné zuby které se uvolńují a rozpadají a to jde prosím o přední zuby tedy jedničky a synovi je dvacet let vše by si rád zaplatil jen aby vypadal a nic tak nevím jak jinak to řešit jste řádně obědnáni a stejně nic!!!!Trpělivost došla už nikdy víc ...chodíte léta platíte jste obědnáni ,ale když se nechce tak nic nenaděláte ...No už jsem našla jiného odborníka na srandičkyy za prachy nemám čas
Evík
Přijemný vstřícný.Bohužel si z Bíliny odstěhoval ordinaci.Nemáte někdo na něj nové tel.čislo???
Lůca
S panem doktorem jsem maximálně spokojená, má skvělý přístup k pacientům.
Piterson
od zacatku a vzdy spokojen
Pepa
Pan doktor má velice dobrý přístup k pacientům, ale je problém, že občas není přítomen. Jinak jsme s manželkou spokojeni. Uvítali bychom zasílání sms v případě nepřítomnosti objednaným pacientům.
Olina.H.
Pan doktor je velmi ochotný a citlivý jsem s ním velmi spokojená.
M.K
Pan doktor je super doporučuji!
žihlovka
Příjemný citlivý pečlivý lékař.Vyžaduje pravidelné preventivní prohlídky.Nepřibírá další pacienty.škoda.
Mája
S panem doktorem jsme celá rodina moooc spokojena. Nikdy necítíme sebemenší bolest a vždy pomůže, díky pane doktore