Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí40 názor pacienta
Hledejte v názorech
Rád bych poděkoval a ocenil práci celého týmu jak ordinace Mudr. Krejčího, tak následně provedení zákroku pupeční kýly v oddělení jednodenní chirurgie v Sušické nemocnici. Děkuji
Jen tak dál
Jiří Kotal
Předoperační vyšetření a následný chirurgický zákrok spojený s odstraněním tříselné a pupeční kýly. Lékař dopředu vše podrobně vysvětlil a během operace a následné péče je potřeba zmínit skvěle odvedenou práci a velice senzitivní přístup nejen lékaře, ale celého týmu. MUDr. Pavla Krejčího mohu jedině doporučit
Operace tříselné kýly- naprostá spokojenost s MUDr. Krejčím, jak v nemocnici v Sušici na jednodenní chirurgii (kde i ostatní lékaři a sestřičky naprosto perfektní), tak v jeho soukromé ordinaci.
Po dlouhé době jednání lékaře, jak by mělo vypadat ve všech ordinacích- profesionální jednání, vstřícnost, ochota , to platí i sestřičkách v jeho ordinaci. Díky. Zelený
Tříselná kýla,pan doktor i sestřičky perfektní …..
Byl jsem operován na břišní a pupeční kýlu v Sušické nemocnici a byl jsem velice spokojen se zákrokem a s velice ochotným a milým personálem, Děkuji Holý
Chtěl bych moc poděkovat panu doktorovi Krejčímu a celému jeho týmu za profesionální přístup ohledně operace mé pupeční kýly.Od začátku absolutně nejlepší přístup.Pan doktor i sestřičky v jeho ordinaci absolutně nejlepší.To platí i pro sestřičky na jednodenní chirurgické ambulanci v Sušici.Moc děkuji a přeji vše dobré
Chci poděkovat panu doktorovi Pavlovi Krejčímu za ochotu, vstřícnost a profesionální přístup na jednodenní chirurgii v Sušici.... i všem na sále tak i potom na pooperačním ošetřování na pokoji.....děkuji moc bylo to na 1*
Moc děkuji panu doktoru Krejčímu za úžasný profesionální přístup a dokonale provedený zákrok bez komplikací a bolesti.Jemu a celému jeho týmu veliké poděkování za úžasné jednání.Martin Koňarik
Jsem po operaci pupeční kýly kterou prováděl pan doktor Krejčí..Mohu jen vřele doporučit.. Profesionální přístup, skvělý operační tým a úžasné chování a péče sestřiček...Nemohu si na nic stěžovat... Rekonvalescence také probíhala jak má..Žádné komplikace... Ještě jednou moc děkuji panu doktorovi a celému jeho týmu....
Ráda bych se podělila o svou zkušenost s operací kýly, kterou jsem podstoupila na Jednodenní chirurgii v Sušici pod vedením doktora Krejčího. Jsem nesmírně spokojená s celým průběhem i výsledkem zákroku.
Od prvního kontaktu jsem se setkala s velmi profesionálním a empatickým přístupem. Doktor Krejčí mi vše podrobně vysvětlil, odpověděl na všechny mé otázky.
Péče po operaci byla také na vysoké úrovni. Personál byl velmi vstřícný, ochotný a vždy připravený pomoci. Dostala jsem všechny potřebné informace k rychlému zotavení a už po několika dnech jsem se cítila skvěle.
Díky skvélé práci doktora Krejčího a jeho týmu mám nyní po operaci kýly bez jakýchkoli komplikací. Můžu jen doporučit a jsem vděčná za péči, kterou jsem zde dostala.
Pavlína Buzinkayová