Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Ondřej
Když tady čtu ty negativní recenze, musím pana doktora taky ohodnotit. Dávám 5 hvězd u přesto, že se tam za boha nemůžu dovolat. U pana doktora sem byl, pomohl mi a ještě sme se zasmáli. To, že řekne o některých lékařích, že neléčí, je jen pravda... Pavliska
Pavlína Horníková
Konečně skutečný doktor. Má přehled, znalosti i dovednosti. Přišla jsem zlomená bolestí a odešla téměř tanečním krokem. Navíc měl pan doktor zájem a velmi pravděpodobně odhalil diagnózu, která zatím prošla bez povšimnutí mnoha odborníky a která mi už mnoho let ztrpčuje život. Opravdu DĚKUJI! Jste machr!
B. Y.
Pan doktor je milý a empatický. Vše vysvětlí a opravdu se snaží pomoci.
Z.L.
Lékař byl vzteklý, drzý, nervózní, nervově labilní, do zprávy napsal i úkony, které neprovedl.
M.B.
MUDr. Kostka neakceptuje vývoj v medicíně - konkrétně léčebný účinek Zyrtecu při zánětu horních cest dýchacích, dutin atd. u nealergických pacientů.
Přestože věděl (i uvedl do zprávy), že užívám Sumatriptan, předepsal mi Secatoxin, tyto léky je zakázáno užívat současně.
Kromě arogantního jednání se velmi kriticky vyjadřoval o jiných lékařích. Výhoda - objednací lhůta několik dní.
MUDr. Pavel Kostka
Ing. Magdaléna Bořilová má jistě právo na svůj názor pacienta.
To, že s ním nesouhlasím, je zase moje právo. Ale mohla se alespoň podepsat, a neskrývat se za anonymitu. Kostka
Erwín
Dlouhé objednací doby,nepříjemná a neochotná sestra-HRUZA!
Voženílek
byl jsem objednán na 11h. ale na řadu jsem přišel až ve 13.30 a to mi sestra zdělila, že nemůže jít ani na oběd, pan doktor mi řekl, že na moje vyštření nemá čas abych se objednal na jindy. To měla sestra ještě tu drzost a řekla si o poplatek 30kč za vyšetření. Dal jsem jí 200kč a ona mi vrátila ve 2 až 10 korunách.
Doporučuji se mu vyhnout obloukem.
Váš účet byl odstraněn
KOMENTÁŘPan doktor mi vyléčil dlouholetý problém s alergií (prach, pyl,...) a to pouze pomocí akupunktury. Nesnaží se léčit pacienta tak, aby se k němu musel znovu vracet, ale aby ho vyléčil a tak je to správné.
Vždy se ke mě choval laskavě a vstřícně!
Jsem s ním nad míru spokojený a přeji hodně dalších spokojených pacientů, jako jsem já.
Váš účet byl odstraněn
Vždy se ke mě choval laskavě a vstřícně!
Jana K.
Pan doktor je úplně mimo, s pacientem absolutně nekomunikuje a jede si po svém, léčil mne na bolesti v zádech, nikdy si nic nepamatoval a nevnímal co mu říkám a jednou mne po hodině čekání na lehátku řekl, že na mne nemá čas a poslal mne domů o kdyz jsem byla objednaná a měla hlídání dítěte.. Absolutní pohrdání pacientem, neosobní přístup, prostě lékař si hraje na boha. Výsledek léčby nulový.
Neurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Neurologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze