Bela Lugosi
Nechodím k panu Kosíkovi často, ale vždy vyřešil můj zdravotní problém, prohodil i nějaké to lidské slůvko a co se týče chodu ordinace je to úroveň srovnatelná s ordinacemi soukromých lékařů. Nastavili standard hodně vysoko. Samozřejmě lidem, kteří mají IQ.stejně vysoké jako počet zubů, se nezavděčí ani primář Sova. Lazaro Bermudez MNV
Spokojenost
Pan doktor se opravdu nezdržuje zbytečnostma, ale vždy když byl jakýkoliv zdravotní problém, vždy jej vyřešil a nikdy jsem s ním neměl jakékoliv problémy. Doporučuji
nikdy jsem s panem doktorem neměla problem,nechodim tam často,ale jsem spokojena
jsem s panem doktorem naprosto spokojená,kdykoliv jsem potřebovala vždy byl ochotny a jeho léčba byla uspěšná,nikdy nečekam pokud se řádně objednám,a pokud se vám zdá že se věnuje více vínu jak pacientum ,tak to zkuste jak byste to zvladly vy,ordinaci,sklep,,,ja ho obdivuju jak vše stiha,,,je to dobrý lékař,
při vyšetřování pacientů si ještě stíhá objednávat řízky a salát do vinárny.
AUTOR:~ [dodano 2010-02-23 07:13:49] · OZNÁMIT ZNEUŽITÍ
HODNOCENÍ:NEJLEPŠÍ
KOMENTÁŘnejlepší. a to že sed věnuje víc vínu a sklepu, chtěla bych vidět vás jak by ste to všechno stíhaly..
při vyšetřování pacientů si ještě stíhá objednávat řízky a salát do vinárny.
pokud se pan doktor nevěnuje ani jedné z prací které dělá pořádně tak opravdu nevím jestli se dá mluvit o tom, že je "nejlepší"
navíc zanedbává vyšetřování pacientů pravě proto, že nestíhL
Je dost dobrej
Karel
Dobrý lékař, pokud je dobře naladěný.
opravdu musím souhlasit v 8hodin je plná čekárna a v 8.30 je prázdná,ničím se opravdu nezabívá,natož maličkostma,více se věnuje vínu a sklepu,ale pacientům určitě né.jana