Odborný lékař gastroenterolog
Klášterní 117/2, Liberec

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolí

Velice příjemný pan doktor a milá sestřička. Při zákroku jsem necítil ani injekci, ani samotný zákrok.
Klidně bych šel znovu.Můžu všem jen doporučit. Kamenický Milan

Pan doktor byl velice příjemný a vstřícný.K řešení mých několika problémů přistupoval velice odpovědně a nad rámec své specializace.Předal užitečné a vyčerpávající informace a navrhl další postup.Splňuje moje představy o správném lékaři.
Jirka

Doktor byl při mých dvou návštěvách vždy arogantní - neochotný, nepříjemný. Odmítl se bavit o problému s kterým jsem přišel, vůbec jej to nezajímalo, zjevně jsem obtěžoval. Vybíral si které vyšetření provede a v jakém rozsahu. Po vlastním vyšetření ihned odešel z ordinace a už jsem ho neviděl. Po injekci před zákrokem jsem měl 5cm velkou modřinu s kterou jsem musel týden chodit.
S takovýmto chováním lékaře jsem se ještě nesetkal.

Empatický, odborník, umí poradit a pomoct.

Dobrý den, připojuji se k chvále na pana doktora. Včera jsem u něj prodělala kolonoskopické vyšetření. Vše proběhlo v pořádku, pan doktor i sestřička byli bezvadní! Zbytečně vyšetření neprotahuje, odpoví na všechny dotazy a byl velice vstřícný a příjemný!
Eva

Specializace pana doktora není bohužel jednou z příjemných vyšetření. I přesto ale musím říct, že se ke mně pan doktor choval velmi ohleduplně a snažil se neprotahovat zbytečně toto vyšetření. S výsledky mně okamžitě seznámil.

Možná někdy udělal chybu, ale je to přece jenom člověk a bohužel, i mistr tesař se někdy utne. Jen je mi líto, že se to s panem doktorem zřejmě potáhne už celou jeho praxi - pochybení ve sdělení diagnozy. Opravdu smutné.

Nicméně si myslím, že pan doktor je specialista na svém místě a přeji mu mnoho úspěchů v další práci.
IS

Již 2x mu děkuji za to, že mi zachránil život. Je to lékař, v kterého mám důvěru!

K doktoru Klapalovi chodím již téměř 14 let a mohu potvrdit jeho vždy vysokou profesionalitu i lidský a chápavý přístup, snahu vysvětlit podstatu obtíží a uklidnit pacienta - i opakovaně, když je to potřeba - ale nikoliv jej jalově chlácholit. Vyšetření, která jsem u něj absolvoval byla vždy v rámci možností minimálně zatěžující a vždy jsem byl ihned podrobně seznámen s výsledkem i prognózou a poučen o dalším postupu. Ze zkušeností vím, že v případě podezření na problém či zhoršení stavu reaguje okamžitě. Pro mne jde o lékaře, k němuž chovám naprostou důvěru.

Průběh kolonoskopického vyšetření, přístup lékaře i sestry na vysoké profesionální úrovni. Informován jsem byl o (pro mne nepříliš příznivém) onkologickém nálezu okamžitě a přiměřeně šetrně. Jediné čeho lituji je to, že jsem se s panem doktorem nešel dobrovolně seznámit (a nechat se vyšetřit) o pět let dříve. Díky.

nene,chápe,že tam jde človíček poprvé a je velmi vstřícný...Díky,doktore Ivča