N.E.
Pan doktor je velice milý. Nicméně spoustu kazů neřeší, dokud sami na ně neupozorníte. Bohužel vy do svých zubů nevidíte. Až v u jiného doktora a po důkladných rengenech jsem zjistila, že pan doktor mi zaplnil kanálky jen z poloviny, takže musím řešit opětovné plnění. U dcery neviděl, že má kazy, nebo spíš je nechtěl vidět. Tím pádem v deseti letech řešíme záněty pod šestkami a kazy v každém zubu. Ano provádí většinu úkonů bezbolestně, ale za cenu toho, že spoustu věcí neřeší. Má rada na závěr, utíkejte od něj pryč.
Bari
Pan doktor je velice milý, klidný, trpělivý, problematiku jasně a řádně vysvětlí. Zákroky provádí ohleduplně a průběžně se ptá na stav a pocity. Paní sestřička vždy vyjde vstříc a významnou měrou spoluvytváří s panem doktorem příjemnou a klidnou atmosféru.
Klára
Pan zubař i sestra jsou lidé, kteří mě hned při první návštěvě zbavili 20 let strachu z návštěvy zubaře a vrtání. Před návštěvou bych přísahala, že zubaři jsou sadistická monstra. Obrovské diky a klobouk dolů ????
Petra
Pan doktor Kapusta je velmi milý a příjemný člověk. Jeho klid a pohoda uklidnili i mě a je to první pan zubař, kterého se nebojím. Zákroky dělá s maximální pečlivostí a nikam nespěchá. Díky tomuto přístupu je bolest naprosto minimální. Sestřička taktéž perfektní. Doporučuji!:-)
Beáta
Pan doktor Kapusta je opravdu velmi milý pan doktor s lidským přístupem. Vždy před každým úkonem řekne, co má v plánu. Po mých minulých zkušenostech u zubařů mohu p. Kapustu jen a jen doporučit. Sestřička je taktéž velmi milá a příjemná.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě