Lipnická 1135, Bystřice pod Hostýnem
Kounicova 61, Brno-střed, Brno
Hledejte v názorech
Ilona
Na Pavlovi si velmi cením jeho otevřenost a nestranný přístup. Neprezentuje své vlastní názory nebo myšlenky, ale zaměřuje se na praktická řešení a využívá své bohaté zkušenosti. Jeho pohled je realistický, což mi velmi pomohlo, když mě citlivě a umně vyvedl z některých mých naivních představ. Tento přístup mi poskytl pevnou půdu pod nohama a umožnil mi lépe porozumět situacím, se kterými jsem se potýkala.
Vladimír
Zatím má nejlepší zkušenost. Můžu vřele doporučit!
Petra
Naprosto souhlasím se všemi kladnými hodnoceními pana doktora. Tak výborného psychologa jen tak nenajdete. :)
Jaroslav
Lidský, profesionální přístup, smysl pro humor. Vysoká odbornost, pan doktor opravdu ví jak Vám pomoci a umí přesně popsat Váš problém. Velmi mi pomohl v těžké životní situaci. Moc děkuji.
Martin
Pan doktor má lidský přístup, je zkušený odborník, dokáže vše vysvětlit a vždy dobře poradit. Všechny jeho rady a doporučení fungují skvěle. Doslova nám změnil v některých věcech pohled na daný problém a zbavil nás stresů, obav, strachů. Vše s laskavým humorem a úsměvem. Líbí se mi jeho upřímnost, kdy pojmenuje skutečný problém tak jak je.
Ctibor
Pavel je velmi profesionální a dobrý psycholog, kterému není problém se s důvěrou otevřít. Za naši spolupráci jsem se hodně rozvinul a mám nejdelší řadu dnů, kdy jsem maximálně spokojen v kuse, jakou jsem kdy měl. Děkuji mnohokrát.
I.P.
Zkušený praktik, kterému jde o výsledek a zbytečně neřeší malichernosti. Skvěle vnímá, co člověk potřebuje. Především podporuje, dodává informace i sebedůvěru, neváže si lidi na sebe a když je třeba, klidně i přímo poradí. V Brně určitě terapeutická špička!
K.L.
Panu doktorovi tímto děkuji za to, co umí a předává lidem.
Vyslechne, posoudí, probere možnosti, najde řešení, pomůže.
Nežvaní, nepřikyvuje, MYSLÍ a POMÁHÁ.
Děkuji!
P.P.
Člověk s pokorou, který svými doporučeními i smyslem pro humor pomáhá tam, kde to ostatní už dávno vzdali! Topový profesionál, který opravdu ví, co dělá. Prostě špička mezi brněnskými terapeuty, kterého mohu s klidným svědomím doporučit, pokud tedy psychologa nebo terapeuta potřebujete a hledáte!
Nikola
Doktor mi zachránil život. Předtim jsem byla u psychologa, který mi špatně diagnostikoval problém a chtěl abych brala antidepresiva. S panem doktorem stačilo jedno sezení, aby poznal co mi je. Promluvil si semnou a neskutečně mi to pomohlo. Vždy ochotný, hodný a vtipný člověk. Pokud mám nějaký problém můžu s evzdy na něj obrátit. Za mě jednička.