Je držitelem licence České lékařské komory pro obor chirurgie a plastické chirurgie.
Je členem Společnosti estetické chirurgie ČLS JEP, členem Společnosti plastické chirurgie ČLS JEP, členem The International Society of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery ( IPRAS).
Liposukce • Od 36 400 Kč
Odborná konzultace • 1 000 Kč
Operace očních víček • Od 18 200 Kč +2 Více
Plastická operace břicha • Od 57 700 Kč
Zvětšení prsou • Od 98 000 Kč
Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Od 57 700 Kč
Zvětšení prsou
Od 98 000 Kč
Lenka Z.
Jsem moc spokojená! Pan doktor svou práci odvádí velice dobře. Moooc hodné sestřičky! Děkuji !!!! :)
webgamemaniak
Na pana doktora jsem dostal doporučení od kolegyně a jsem za to rád. Je to člověk na svém místě, ochotný, pečlivý, milý vše vysvětlí co se týká pooperační péče, nebo zákroku.
Lenka
Byla jsem nestandardni pripad. Po 3 detech, rozestouple svaly, ale navic jeste ohyzdna 30 cm jizva na brise po jine operaci. Na jine klinice,jiny doktor me odmitl. Pan doktor Horyna mi udelal brisko, jake jsem mela pred prvnim porodem, a jizvu mam tenkou jako vlas! Ma zlate ruce. Kdyz jsem pri prvnim prevazu jizvu a bricho uvidela, chtelo se mi radosti brecet. Pan doktor je spickovy plasticky chirurg, mela jsem stesti, ze jsem kspla zrovna na neho.
Dominika Davidová
S panem doktorem a jeho prací jsem maximálně spokojená. Je to nejen velice šikovný plastický chirurg, ale i moooc příjemný a milý člověk. Děkuji.
Veronika
Pan doktor Horyna je bůh! Jsem velmi spokojena s jeho prací i přístupem.
Vysledky jeho prace jsou dokonale a presne podle Vasich pozadavku. Urcite doporucuji! ;)
augustinmisa
Je neskutečné pozorovat co pan doktor dokáže. Když vidíte foto před a foto po, tak klobouk dolů před jeho umem. Mohu jenom doporučit
Hanka Mikolandová
Pan doktor je úžasný, skvělá práce a zlaté ruce. Vysvětlil mi situaci v detailech a věnoval se mi celou dobu. Zaměstnanci kliniky také příjemní a profesionální. Mohu jenom doporučit.
Plastičtí chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Plastičtí chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze