Pavel Holub s.r.o., gynekologie
Karvinská 5/1518, Havířov

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

G

Vynikající lékař!!! Bohumínská nemocnice se může pyšnit tím, že v jejich týmu je tento úžasný člověk!!! Ikdyž jsem měla problémy nakonec jiného rázu než gynekologického, byl schopen mi pomoct, vyslechnout a vyléčit a neodfláknul mě jen kvůli toho, že se to netýká gynekologie.. Titul primář mu náleží právem a jsem moc ráda, že někdo jako on patří k lékařům Českého národu!! Doporučuji jak jen můžu!!!!!

Pana doktora znám jako gynekologa, porodníka i operatéra. Jeho profesionální i lidský přístup by měl být všem příkladem. V jeho péči jsem již dlouhou dobu a nikdy jsem se nesetkala s žádným pochybením ani netaktním jednáním. Jsem velice spokojená.

G

Velmi profesionální a odborný gynekolog právem na svém místě. Byla jsem u něj na operaci v Bohumíně....perfektní přístup a vstřícný personálu a taktéž jako porodník bez diskuzí profesionál, odrodil moji dceru. Jeho vytíženost a pracovní nasazení mluví za vše a hlavně počet pacientů také o něčem svědčí.

Pán doktor je můj čtvrtý gynekolog, né že by mi ti před tím nevyhovovali, ale ono být milý po odborné stránce moc nestačí. Takže jsem ráda, že jsem konečně místo milého gynekologa našla odborníka. Možná někomu může připadat arogantní, ale já hledám profesionální přístup a výsledky. Proto díky němu čekáme úspěšně druhé dítě za což mu moooc děkuji. V Bohumínské nem. jsem byla hospitalizovaná min. 2x a i když to tam není žádná soukrová klin., zahraniční vybavenosti, personál je vstřícný a příjemný, takže není co vytknout. Bohužel, pokud někdo hledá spíše hodného milého doktora, ať zkusí spíše psychologa, s tím si můžete vykládat dlouho a bude Vás i poslouchat. M.T

Specialista nejen gynekolog mě osobně zachránil život doporučuji všem měla jsem rakovinu.

V nemocnici Bohumín jsem taky byla a jsem velmi spokojená s jejich péčí, sestřičky byly milé a pan doktor Holub mi hodně pomohl, díky jeho péči věřím, že někdy budu mít děti a narozdíl od jiných lékařů, když vidí problém tak ho řeší, je to můj třetí gynekolog takže vím o čem mluvím. A to kolik má ordinací a pacientek o něčem svědčí :-)

Byla jsem na operaci u pana primáře celkem nedávno. Ještě před zákrokem mně na všechno upozornil, vše mi vysvětlil, operoval mně a po operaci mi dokonce připadalo, že mi lítostivě pověděl, co mi nakonec museli po zjištění provést a přitom já byla ráda, že vše dopadlo dobře a že tu potvoru mám venku.Pan doktor Holub je velmi příjemný člověk. Je to člověk s velkým Č!!! A to proto, že on není povýšený, jak tady někdo píše, ale komunikuje s námi a přitom přemýšlí, co je pro nás pacienty nejlepší, jaké kroky udělá a vše zapisuje do počítače a ono není nejjednodušší naslouchat ukecaným pacientům, zapisovat a uvažovat a aby nedostal takové nekladné odkazy od některých tady, on si nemůže dovolit říct, počkejte, nemluvte..., já zrovna přemýšlím a zapisuji. Je to slušný člověk a doktor.
Já mu plně důvěřuji. Momentálně jsem v jeho péči. Spoléhám na jeho, na něj a jeho úsudek. Mám známé doktory, kteří o něm mluví jenom a jenom dobře a všem je líto, jak se chce někomu pana pana Holuba neustále urážet. Podle mých známých chirurgů a ortopédů, kteří pana doktora znají osobně, někteří pod ním pracovali či se zaučovali, je to skvělý člověk a operatér. Někdo tady si prostě neuvědomuje, že komplikace při operaci mohou kdykoliv nastat a proto je důležité i pořádně si přečíst, co nám dávají sestřičky do před operací do rukou. Vždy dostaneme pokyny, co nám hrozí apd. a to máme podepsat. Jo holt..., kdo to nečte, pak si stžuje. To je můj názor. Pan doktor Holub, další doktoři a doktorky a sestřičky v Bohumíně nemají chybu !!!!!!!!!!! Lucie Součková

Bohužel jsem se dostala k panu doktorovi do nemocnice. Nemocnice příšerná, přístup personálu včetně paní doktorky neprofesionální, po zákroku jsem brečela bolestí, když jsem to řekla sestře, tak mi odpověděla, že to přejde. Po operaci se na mě celé dvě hodiny nikdo nepřišel ani podívat, natož třeba změřit tlak apod.
Po propuštění domů jsem měla bolesti, krvácela, což po zákroku vůbec nemělo nastat, můj obvodní gynekolog mě musel léčit chemoterapeutiky, skoro 14 dní jsem nevstanula z postele.
Do dneška mám problémy. Tohoto pana doktora ani tu nemocnici už nechci nikdy vidět!

spoléhám se pouze na něj..

Nechápu zde uvedené negativní reakce. Primáře Holuba osobně dlouhodobě znám a ještě nikdy jsem neměla pocit, že by byl povýšený, arogantní a že by snad něco pacientkám nevysvětlil. Opak je totiž pravdou. Nechápu, jak někdo může tvrdit, že po jeho operacích jsou nemalé komplikace a že čelí opakovaným žalobám. Je to holý nesmysl. Taky zmínka o Bohumínské nemocnici, jak tam byl hrozný přístup...o opaku svědčí nemalé množství děkovných dopisů pacientek, i do redakce městského časopisu OKO.Podle data příspěvků a podle toho, že byly napsány během asi 4 dnů po velmi dlouhé pauze od předešlých, mi připadá, že pouze jedna osoba se mu rozhodla zaškodit dosti podlým způsobem a balamutí veřejnost nepravdivými informacemi.