Lenka
Nejlepší zubař jakého znám,příjemný uklidňující přístup a citlivé jednání,absolutně není co vytknout,jin už bych nešla
František K.
K panu doktorovi chodím na extrakci "moudráků" na doporučení mé zubní lékařky. Zatím jsem u pana doktora byl dvakrát a vždy mě před výkonem dokázal svým vřelým přístupem uklidnit.
To samé oceňuji i ze strany sestřičky.
Pavla
Velice neprofesionální přístup. 5 letý syn měl zubní kaz asi před půl rokem. Důrazně jsem pana zubaře informovala, že syna zub velmi bolí. Vždy to skončilo tím, že brečí a syna už 3x neošetřil. Je pravda, že syn se bojí, ale pan zubař na něj- otevři tu klapačku, zvyšoval hlas a byl opravdu nepříjemný. Nyní se mu udělal zánět. Pro nepřítomnost pana Havrlanta jsme museli jít k jinému zubaři, který si se synem bez problémů poradil a zub mu vyvrtal. Bohužel se mu po týdnu opět udělal zánět. Pan Havrlant syna opět neošetřil a se slovy Adame vypadni a už sem nechoď. Jsme se rozloučili. Před tím jsem volala sestřičce, že přijdeme, že je to akutní a byla opravdu nepříjemná, ostatně jako vždycky. Opravdu nedoporučuji k panu Havrlantovi chodit s dětmi. Nemá trpělivost a je hrubý.
Jitka H.
Pan doktor je velmi šikovný a dovede uklidnit. Sestřička to samé. Oba dva jsou usměvaví a milí. Mohu jenom doporučit.
Svíťa Kostrounová
Pan doktor je velice příjemný a šikovný. Na to jak jsem se bála vytržení zubů moudrosti,tak mě jeho milý přístup velice uklidnil. Sestřička na mě rovněž působila velice mile a ochotně. Jsem velice ráda,že jsem dala na doporučení mých známých. Pana doktora doporučuji a moc mu děkuji !!!!! Je to snad poprvé ,kdy jsem od zubaře odcházela s dobrým pocitem a s klidem na duši :)
Honza
Byl jsem u něj zatím pouze dvakrát, ale přístup pana doktora byl velice profesionální a k tomu i lidský, takže o srandu a zdravé zuby u něj nebude nouze. Svůj přístup by však měla změnit sestra, která měla zatím pokaždé podrážděnou náladu, že se jí člověk až bojí na cokoliv zeptat.
Veselí nad Lužnicí
Mohu doporučit odborník na svém místě, jsem spokojen, výborný přístup
pacient ze Sob.
- je opravdu velice slušný a zodpovědný /díky jemu se přestávám zubařů bát/!
- a sestřička pod poněkud tvrdší maskou skvělé srdce a dobrota !
Pan doktor je opravdu velice šikovný, dovede člověka uklidnit, hlavně, když se někdo bojí zubaře jako čert kříže, sestřička je také velice milá a nedá se jejich perfektní práci nic vytknout, jsou to prostě jedničky, vřele doporučujij
Tento doktor je moc šikovný, profesionální, s dobrým přístupem k lidem a působil na mě velice příjemně, zato ta jeho sestřička by se nad sebou měla zamyslet...s takhle nepříjemnou sestrou jsem se dlouho nesetkala, přístup opravdu otřesný...je pěkně drzá a plete se do čeho nemá, nikoho nezajímají její připomínky..přišla jsem k doktorovi a ne poslouchat tam nějaký její rozumy.