Chirurgická gastroenterologická a interní ambulance
nám. Republiky, Studénka

Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

Umístění: Chirurgická gastroenterologická a interní ambulance Jiný

Pan MUDr Hanzelka je velmi obětavý,vstřícný a vřelý doktor. Je to člověk na správném místě. Pomáhat a léčit je jeho motto. Děkuji

Umístění: Chirurgická gastroenterologická a interní ambulance

Neskonale vyborný a velice ochotný " odborník" .... přišel na to na co nepřišlo deset lékařů.... a neskutečně lidský přístup,velice příkladný lékař, měl by být vzorem v medicíně..... nezbývá než ppděkovat

pan doktor ´Hanzelka Pavel je vynikající specialista.Znam jej uz 15 let byla jsem jeho pacientkou jak na chirurgicke ambulanci tak v nemocnici v bilovci a v nemocnici mi zachranil zivot spolu s kolektivem.Nyni uz nemam zadne zdravotni problemy a za to vděcim jedině jemu diky at je vic takovych lekaru

Tohoto lékaře jsem poznala není tomu tak dlouho.Mužu se připojit k ostatním komentářum,které jsem si tady přečetla.Neobyčejně ochotny,vstřícný a opravdovy odborník.Vyzvednout chci nejen jeho příkladny přístup k pacientum,ale taky jeho odbornost!Hned po první navštěvě v jeho ordinaci -pro mě velká uleva s mým zdrav.problémem.Děkuji.

MUDR Pavel Hanzelka je nejlepší široko daleko nejen jako lékař - odborník na svém místě , ale jako ochotný ,laskavý ,obětavý člověk ,který nikoho neodmítne a ze všech sil,na úkor svého soukromí,pomáhá .Děkuji mu ze srdce a přeji hodně zdraví.
Vděčná pacientka
Aranka POštolková

odborník a obětavý

Pana Mudr.Hanzelku hodnotím známkou n e j l e p š í za velice lidský přístup k pacientům.Nedělá mezi nimi rozdíl,pomáhá všem bez ohledu na věk.Je jedno, jestli je pacientovi 5 nebo 90.Chce vždy přijít na podstatu nemoci.Je velice ochotný, vstřícný a právě proto je jeho ordinace vždy plná.Kdyby bylo více takových lěkařů-to by bylo v našem zdravotnictví hej! Přeji mu pevné nervy v jeho práci a spokojenost i v osobním životě.Děkuji mu za jeho léčbu.Vděčný pacient.

Považuji ho za velmi dobrého lékaře, protože léčí všechny lidi podle potřeby.A nedělá mezi nimi rozdíl.Je velmi obětavý, a má velmi příjemný přístup k pacientům.

Pan doktor Hanzelka je člověk na svém místě. Má obrovské odborné znalosti a neobyčejně lidský přístup k pacientům. Velmi Vám za to, pane doktore, děkujeme. Jsme rádi, že Vás máme !!!

MUdr.Hanzelka je pan doktor na svem miste.Ma velmi prijemny a zaroven profesionalni pristup k pacientovi,neleci od stolu...jak se rika mnoha jinym doktorum,Je dusledny a okamzite jedna a leci a vse pacientovi vysvetli. Znam pana doktora Hanzelku nekolik let,lecil me rodice,meho manzela a leci i me, mam k panu doktorovi velkou duveru.Nekolikrat nam moc pomohl v tezkych chvilich,kdy napriklad jiny doktor spatne odhadl diagnozu a za to mu patri veliky OBDIV a velike DEKUJI!!!! Je ochotny kdykoliv pomoci,KDYKOLIV!!!Je to proste PAN DOKTOR !!!