Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Mirka
K panu doktorovi jsem se ani nedostala, jelikož jeho sestra, jestli se jí dá vůbec tak říkat, je absolutně otřesná, pojem slušného chování jí neříká vůbec nic
M. Vydra
Přišel jsem z bolesti a otokem kolene. Lékař mě poslal na rentgen. Poté mi v ordinaci řekl , že je vše v pořádku , prý jsem starý a nemám se přetěžovat( bylo mi 45 let. Byl jsem tam s bolestmi ještě několikrát , vždy mi píchl injekci . Po roce bolestí , jsem se přihlásil k jinému lékaři . Poslal mě okamžitě na magnetickou rezonanci. Diagnóza praskly meniskus a spousta jiných věci souvisejících s ročním zatěžovaním menisku. Následovala okamžitá operace. Tolik k panu Hanouskovi.
Monika
Sestra pokud se to tak vůbec dá pojmenovat jedna velká katastrofa i přes tohle její chování jsem vyčkala s dcerou , kde mi řekl ze je vše ok a bez potíží , po dnešní návštěvě v Mostě na neurologii nám bylo řečeno že dcera má zkráceny šlachy takže hlavně ze jsme měli další návštěvu za půl roku u pana Hanouska a ze vše bylo ok když tomu tak opravdu nebylo ! Rozhodne nedoporučuji a měli by je z ty polikliniky okamžitě vyrazit
Jaru P.
Dobrý den, po přečtení těchto recenzí, jsem šla do ordinace s obavami, které se nepotvrdily. Příjemná sestra a pan doktor na mě působil jako zkušený odborník.
Studnička Tomáš
Nikdy více k panu doktorovi nechal mě chodit z prasklým Meniskem 30 Července mě čeká operace kdybych nevyhledal jiného Lékaře tak bych se trápil další roky
V.H
Byl jsem oerován v místě bývalého bydliště(Pardubice)na vyndání stehů jsem měl jít ke spádovému ortepedovi,tak jsem zvolil Hanouska.Po následném objednání jsem se dostavil a hned dostal vynadáno od sestry,že stehy měli vyndat v Pardubicích,že je to práce za někoho(velmi jsem obtěžoval).Po vyndání stehů jsem pana doktora požádal o prášky na spaní nevěděl jaké.Nikdy více!
Dýčko
Nedoporučuji. Přišla jsem k panu doktorovi s úrazem kolene, bolesti, špatná chůze a pod. Pan doktor mi udělala rtg nic nenašel a tak jeho diagnoza byla "jste mladá to rozchodíte". Při každé návštěvě jsem pana doktora upozorňovala že mě to opravdu bolí odpověď "jste mladá to rozchodíte". Byla jsem během léčby poslána 2x na rehabilitace(nechápu jak mi mohl předepsat rehabilitace, když vlastně nevěděl co s kolenem mám). Takto mě pan dr. Hanousek léčil 4 měsíce!!. Už jsem to nevydržela a našla si jiného doktora, kde se ukázalo že mám prasklý meniskus a přetrhané vazy, následovala operace a rehabilitace. Díky dr. Hanouskovi jsem s tímto urazem trpěla 4měsíce, kdybych nezměnila lékaře, trpěla bych dál a oddělala si v mladém věku koleno!!!. Nedoporučuji, jděte rovnou jinam!!!
James Musmonhunter
Než jsem zavítal k panu doktorovi, tak jsem navštívil tuto stránku a peclivě si prečetl recenze. Dle recenzí jsem si udelal subjektivní názor na léčbu pana doktora a pak už jsem jen čekal jaká bude realita.
Měl jsem problém s kolenem a jiný doktor v Praze mi diagnostikoval namoženou čéšku, s tím, že po dobu jednoho týdne mám být v klidovém režimu a odlehčovat nohu na francouzkých holích. Po týdnu se koleno zlepšilo a na kontrolu sem šel právě sem.
V ordinaci mě přivital usměvavý doktor a zeptal se co mám za problém. Po vzdělení problému následovalo vysetření, které bylo v pořádku. Poté se naplnila slova mnoha z Vás, kteří ste do tohoto fóra přispěli. Doktor mi doporučil posilovat a rehabilitovat, což jsem opravdu čekal a tak mě to už nepřekvapilo. Proti tomu však nic nemám, protože má potíž s kolenem toto opravdu vyžaduje. Toto, ale nejde použít u 80 % diagnóz, jak je zde velmi běžné.
Pro další kontrolu zvolím jiného lékaře, protože nevěřím v nějakou změnu v léčbě pana doktora.
Plus +
-příjemná sestra
-jako neobjednaný jsem byl na řadě za 15 min.
S_L
Mám bolavé rameno a pan doktor mi řekl, ať se s tím naučím žít a nedělám pohyby, kdy mě rameno bolí. To je vše.. Pan doktor je opravdu "velký profesionál".... Šel jsem následně k jinému ortopedovi a bylo mi rečeno, že mám v rameni silný zanět a natrhlou šlachu. Nový doktor mě poslal na RTG, MR,.. a je prý nutná operace. Pan doktor Hanousek by měl vrátit diplom. Ztráta času za ním chodit.
bývalá pacientka
Pan doktor by měl vrátil lékařský diplom, zdá se, že vůbec nechápe co to je léčit pacienty. Alsolutní neschopnost!!!