Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Welzl Karel
Chci poděkovat panu prof.Hanincovi,primáři Šámalovi, ostatním lékařům, ošetřujícím sestrám a celému personálu na neurochirurgii za perfektně provedenou operaci páteře a následnou nezbytnou pooperační péči. Operace proběhla 1.3.2022. Ještě jednou všem díky.
Michaela
Pan profesor je mistr ve svém oboru. Měla jsem raritni pripad a byl jediný, kdo si troufl mi operovat nádor z míchy. Dodnes mu vdecim, ze své nohy zdárně 6 let po operaci používám.
Božena
Odborník nejvyšší kvality v naší republice po všech stránkách. Pooperační péče rovněž na úrovni.
Děkuji s obdivem a úctou N.
V.
Pan profesor mi operoval vyhreznutou plotynku v bederni casti patere a je to fakt spicka ve svem oboru. U svych spolupacientu na pokoji jsem videl, ceho jsou jeho zlate ruce schopne. Ostatni nemocnice v Praze si na spoustu operaci netroufnou a tyto pacienty vozi k panu Hanincovi. No a ten je zachranuje. Moc dekuji pane doktore.
Petr Binder
Pan profesor Haninec je špičkový lékař, kterému vděčím za to, že stále mohu chodit. Na Neurochirurgii Vinohrady jsem podstoupil operaci míchy, kdy mi byl vyndán nález. Na před i po operační péči sester a celého týmu nemohu říct nic jiného než chválu. Děkuji a přeji Vám hodně dalších úspěchů.
Holub
Pan profesor Haninec je jistě špičkový lékař, ale kromě toho vede sehraný tým neorochirurgické kliniky. Byl jsem tam operován a za těch pár dnů pobytu jsem se setkal se samými milými a ochotnými lidmi. Je hezké vidět takto fungující pracoviště. Za mě díky panu profesorovi i všem ostatním a ať se práce daří. Jan Holub
elíza59
Kombinovat hodnocení ježdění ve výtahu s léčením lidí (a to podotýkám léčení titěrnou prací) mně přijde slaboduché až hnusné. Co když pan přednosta zrovna v tom výtahu přemýšlí nad další oiperací a nechce být rušen. Co když by se ta operace týkala Vás pane "chytrý" hoste. To by bylo vše jinak, že? Prosím neurážejte odborníky na svém místě. Kdyby léčili v cizině s touto odborností, byli by z nich boháči. Měli bychom si jich vážit, mnoho jich nemáme a obětují tomu vlastně i rodinný život.
MUDr.Haninec,csc vyměňoval mojí vyhřezlou krční plotýnku a nahradil mi jí umělou. Ihned po operaci jsem se cítil lépe, potíže přestaly. Děkuji všem a doporučuju Petr Šíma
borec
Vážený pane profesore ,
s díky vzpomínám na nasi spolupraci . Jsem velmi stastna , ze jsem mela cest s Vami pracovat . Do dnes z toho tezim a jsem Vam zavazana . S pozdravem
Miloslava Valachova ,
Jedna z mnohych , ale Vami obdarovanych .
Dekuji .
S uctou
M.V.
Upravit nebo spravovat profilChirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Chirurgové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze