Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Maminka
Osobně jsem s panem doktorem spokojená. Nepředepisování antibiotik hned při prvních projevech nemoci mi vyhovuje. Jak získá dítě imunitu?Velice milý přístup k dětem.Odpovědi na všechny otázky. A to, že někdy nemá náladu se usmívat a být příjemný jak si maminky představují? Je to člověk, ať má poslání jakékoliv,má také starosti a jiné neduhy, které trápí nás všechny. Také se celý život na všechny lidi neusmíváme. Trocha tolerance mezi lidmi i doktory by neuškodila.
info
Lékař, který neaplikuje injekčně penicilin, to fakt nechápu! Lituji nemocné pacienty ze spádové oblasti, obzvlášť děti, které prostě perorálně látku nepřijmou a potřebují podání injekčně a jediný místní dětský lékař jim ji nepodá....
Alzbeta
Pana doktora Gotvalda jsem si ja i moje deti velice oblibily. Neznam pediatra, ktery by mel tak vrely a zaroven profesionalni vztah k detem jako on! Pokazde, kdyz odchazim s detmi z jeho ordinace, jsem klidnejsi. Detem se venuje s maximalni peci a mne vse detailne vysvetli. Ma muj hluboky obdiv a uctu! Zdravi mych deti je pro mne to nejdulezitejsi na svete. Vim, ze jsem v nejlepsich rukou a pana doktora rada vsem doporucuji:o)
Bára
S panem doktorem jsme se seznámili, když zastupoval naši dětskou lékařku. Již při první návštěvě nás zaujalo jeho příjemné vystupování a milá komunikace s naší malou dcerkou, takže po chvilce byl její strach pryč. Podrobně nám vše vysvětlil a navrhl možnosti řešení problému. Je to zcela jiný přístup než na který jsme byli dosud zvyklí (autoritativní chování lékaře bez ochoty vyslechnout, poradit, uklidnit,...). Pacienti - v tomto případě hlavně rodiče - jsou pro pana doktora partneři a podle toho se k nim chová... Po 3 návštěvách jsme se k němu přeregistrovali... jsou to již 2 roky a jsme stále velmi spokojeni - pan doktor Gotvald je po všech stránkách profesionál - odborně i lidsky.
Blanka a Vojta
S panem doktorem máme ty nejlepší zkušenosti - vždy nás pozorně vyslechne, poradí, povzbudí, vyléčí...
Rozhodně ho můžeme všem doporučit, je to nejlepší pediatr, kterého jsme dosud poznali. Pane doktora, děkujeme za Vaši péči a přejeme hodně spokojených pacientů!
Pavla
Měla jsem s panem doktorem zkusenost jen jednu. Stacila. At uz mate jakehokoliv doktora, tak je dulezita duvera - a zvlaste u detskeho. A pokud jde zvlaste o detskeho doktora, tak tam by melo byt i pochopeni a uklidneni, pro maminky. Je jedno zda jsou prvorodicky a nebo ne. Kazdou z nas znejisti nemoc ditete. I obycejna ryma, kdyz vidime, jak nase dite funi, nemuze dobre dychat, kycha.
Duveru a ani pochopeni jsem u tohoto pana doktora nenasla. Uz abych byla pryc, takovy pocit jsem mela. Skoro jsem obtezovala. Byt doktorem je poslani a mel by mit toto zamestnani rad a delat ho s laskou. Neni to odkrouceni si par hodin a odchod dom.....
Jana
S panem doktorem máme velmi špatné zkušenosti moje děti i přes potvrzené diagnózy odborníky stále jen slyšely,že si vymýšlí a nechtějí chodit do školy. Už jsme to nevydrželi a přešli jsme do Mimoně a skopojenost a péče 100%.
Anna
Já s panem doktorem problém nemám , vždycky mi odpověděl na vše a se vším poradil , ono je to totiž o tom , s jakou náladou a s jakým přístupem tam přijde maminka tak tak se chová doktor.Nezlobte se na mě maminky ale pokud tam přijdete a jste přijemné jak osiny v zadku tak nemůžete od pana doktora čekat že se na Vás bude usmívat! Jak říkám Já s ním problém za 6 let neměla ani jeden , vždy tam přijdu , slušně pozdravím usměju se a slušně se zeptám na radu atd. a je mi slušně odpovězeno :-)
Mě došla trpělivost před rokem,kdy jsem přišla s mým nemocným dítětem,bylo mi doslova řečeno "panem doktorem":Proč mi sem chodíte s nemocným děckem ?Nakazí ostatní!!A to jsem jako měla jít do cukrárny?A navíc byla čekárna prázdná,ale ano,"chápu"to..byl totiž pátek a tak,jako vždy,nám dával najevo,jak moc obtěžujem!Toť pro mne poslední kapka a raději od té doby dojíždíme 10km k jinému pediatrovi a jsme spokojeni a to potřebujem ošetření max.2krát do roka,no asi by byl pan doktor rád,kdyby byl bez práce a protivná sestra to tam poladí raz dva a za dva...dříve byla příjemnější,to vím.
S doktorem Gotvaldem mám jen dobré zkušenosti, dojíždím za ním s dětmi 3/4 hodiny. Je výborný diagnostik - odhalil u mého syna dosti závažnou chorobu. Naše dětská lékařka nám doporučila jen více vitamínů. Pan doktor podle popisu příznaků hned odhadl správnou diagnózu, která se (bohužel) při odběrech potvrdila.
Že nám hned nepředepisuje antibiotika, mi také vyhovuje. Každé nemoci nějakou dobu trvá, než se rozjede. S tímto přístupem jsem se ale setkala už v 80ých létech u mé staré zkušené dětské lékařky v bílém plášti.