Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Marcel
Na bolest ramene mi předepsal cvičení a ibuprofen. Když jsem se zmínil ze jsem mel před měsícem dopravní nehodu a potíže začali asi tyden po řekl že to z toho není.Po par letech trápení jsem zašel k opravdovému profikovy který mě ihned odeslal na MR a za měsíc sem měl i domluvenou operaci.Po operaci mi doktor řekl ze to musela být velká rána pač rameno bylo na cáry.
dasuleDasule
Přišla jsem k nmu k bolestmi v oblasti kyčelníhi kloubu. Poslal mě na rentgen a zjistil, že koleno je postiženo mnohem víc. Zapsal mě do pořadníku na operaci v KNTB. Žádné léčení se nekonalo. To jsem poznala až poté, kdy mi známý doporučil ortopedii v KM. Oceňuji, že se tehdy nezaměřil jen na ten kyčelní kloub. Ale už bych k němu nešla.
Jaroněk
Chodím k panu doktorovi na kontroly.Měl jsem problém s tenisovým loktem,poslal mě na operaci a musím zaklepat,bolesti lokte nejsou žádné. Ted mám problém z patou poúrazová artroza,za 6 týdnů jsem zhodil 2 kg,bolesti mám stále větší.Doufám že to operace taky spraví.Jinak když se zeptám rád odpoví a vysvětlí.Myslím že je výborný specialista.
Allison
Nevím no, ale byla jsem u pana doktora se synem 2x a taky nic moc zkušenost. Tahám z něho všechno jak z chlupaté deky a přístup k dítěti taky není moc pěkný. Syn má tři roky a ploché nožky. Pana doktora se vyloženě bojí, protože ten ani nemá snahu se k němu chovat trochu mile. Jediné co nám poradil bylo, že má chodit přes oranicu, dal nám vložky do bot a cvičení. Po pravdě, mé hodnocení není o diagnóze, chápu, že v tomto případě je to otázka času, hodnotím chování k malému dítěti. Po přečtení ostatních komentářů vidím, že se takto chová i k ostatním pacientům a není mi dost jasné jak se dospělý člověk může nechat takto ponižovat a ještě být spokojený s chováním pana doktora, ale to už je na každém, co snese a co ne. Po pravdě já jsem vycházela z jeho ordinace a za svého ustrašeného syna jsem měla v očích slzy. Pro ty kdo by chtěli napsat něco v tom smyslu jak je to nenormální, že se dítě bojí u tak "milého" doktora bych chtěla podotknout, že u ostatních doktorů nemá vůbec žádný problém a spíše odcházíme z ordinace naprosto v pohodě. A to i od paní zubařky která mu ve třech letech vyvrtala kaz a dala mu blombu.
eva
Velmi slabý odborník...6let "léčí" kolena a stále bolí ,stav se spíše zhoršuje. Komunikace s pacientem žádná. Opravdu VELMI NEDOPORUČUJI ! ! !
Božena
Nemá rád, tlusté lidi a lidi kteří se nehýbou. Díky panu doktorovi Gavendovi jsem zhubla 16 kilo a začala čvičit i když to není žádné velké cvičení, stejně je mi lépe. Je velký to odborník a při každé návštěvě mi pomohl, co poradil jsem dodržela a úleva se dostavila. To že někomu nemůže pomoct? Tak to bude muset ten někdo spolupracovat a ne si myslet, že potíže zmizí pouze návštěvou u lékaře.
mlýnková
Čtu to tady a přemýšlím,taky jsem brblala,když mi docela neomaleně řekkl,že jsem tlustá a tu váhu by neunesl ani hroch.Věděla jsem jako mám nadváhu,řekl to nevybíravým způsobem,nicméně mi pomohl.Poradil a léčil,když jsem při další návstěvě měla o 10 kg mín,chválil a ptal se jak a opět pomohl.
Když si běh událostí vrátím zpět,všichni lékaři mi pěkně říkali,že ta nadváha není dobrá on jediný šel na mě tvrdě bez mašliček a dnes věřím tomu,že díky němu mám za rok 60kg dole.
Chtěla jsem mu dokázat,že nejsem takový debil,který jen žere a ...Že chodí za jinýma,paní co to píšete a co váš manžel???Jste s ním 24 hodin denně,to je jeho soukromí a po tom nám nic není,každý si zamettme před svým prahem.CITÁT TY KDO JSI BEZ VINY HOD KAMENEM.
Pane doktore jste borec díky Vám jsem normální aproblémy s kloubama jsou minimální dííííííky
Je příjemným odborníkem.
S panem doktorem mám zkušenosti dobré, měla jsem natržený meniskus a trochu bolely záda. Nic nezanedbal, do kolena mi teda řádně strčil, bolelo to, zařvala jsem, ale věřím, že tento test byl k mému prospěchu- okamžitě mě objednal na operaci, ještě mi domluvil šikovného chirurga a dnes mám klid. Přestože jsem tam se zády nepřišla, vyšetřil mě od hlavy k patě a předepsal masáže. Tři roky jsem měla klid, zvládla jsem porod i tahání mimina a až teď se mi to objevilo znovu- a neváhám, půjdu zase k němu. Co by chlap bych ho asi doma nechtěla, ale odborník je na slovo vzatý!A co se sedění v čekárně týká, jo, je to na dlouho, ale jedná se přece o naše zdraví, tak tam přece ty tři hodiny vydržím, ne??!
Nemohu dobře hodnotit v oblasti nejlepší, velmi dobrý, protože jsem u lékaře této odbornosti byla poprvé. Přiznávám, že jsem tam šla docela s obavami, částečně i dík některým názorům. Nechová se přátelsky, ale ani nepřátelsky. Je protě neutrální. Šla jsem tam s představou, že výsledkem budou prášky proti bolesti kýčelního kloubu. Bez říkání mi vyšetřil i koleno a nakonec se zjistilo, že to je právě to, co potřebuje řešit nejvíce. Nehrálo mu radio, choval se profesionálně.