Zobrazit ostatní profily ortodontistů v okolíCeník
Hledejte v názorech
LL
Pan doktor je velice arogantní a vulgární vůči člověku. Zuby mi sice srovnal, ale je to velmi velké utrpení, někdy jsem chodil z ordinace i s brekem. Při jakéhokoliv dotazu se snaží člověka zesměšnit a případně se i vysmívat, že jde k němu dítě s rodičem. Takové peklo bohužel nezačíná hned, ale zhruba po roce léčby, kdy už nemůžete jinam. Rozhodně nedoporučuji
A.H.
Doktor velice příjemný, milý, profesionální projev. Přístup k rodičům a dětem fantastický.
Vše vysvětlí, doporučuji všem...
Peťula
Doktor arogantní, nepříjemný k rodičům i dětem.. nedoporučuji..nikdy více
L. B.
NEJLEPŠÍ ortodontista široko daleko - pečlivost, způsob vysvětlení, celková léčba - VŠE VÝBORNÝ. Jakákoliv negace vypovídá pravděpodobně o diagnóze, která nepatří do ordinace ortodontisty.
A.P.
Naprostá tragedie, arogantní jednání, přístup k dětem otřesný. Neprofesionální přístup. Ordinace špinavá. Hygiena žádná.
Chodila jsem k němu ještě na Lochotín, a díky němu mám zoubky jak perličky.Kdyby tenktrát poslechl kolegu, mé zuby vytrhl a nahradil implantáty jenže....Nedal se a trval na svém. Dnes mám všechny zuby srovnané a své. Proto jemu patří velký dík. Michala
Hanka V
:) mám díky němu krásnější úsměv