Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Elinkq Nemeckova
skvělý doktor a i sestřička.Mám u něj oba dva synky a jsem nadmiru spokojena.
můžu jen doporučit,
v ordinaci opravdu přátelská atmosféra. bez dlouhéeho čekání.
tereza
Souhlasím s komentáři přede mnou, pan doktor je super, na děti je moc hodný. Dcera je u něho od narození, tj. nyní 13 měsíců. Na panu doktorovi si cením zejména toho, že nedělá z komára velblouda. Dcera se motoricky vyvíjí trochu pomaleji, než děti kolem nás - jiný lékař už by nás hnal na cvičení, k neurologovi... Pan doktor Dvořák vždycky říkal, že je šikovná a všechno se naučí. A měl pravdu. Všechno nakonec zvládla sama.
Vše se snaží řešit nenásilnou cestou, raději dá rady, jak se pokusit případné problémy vyřešit doma, než dítě cpát léky a posílat ke specialistům. Až když by to nezabralo, volí razantnější metody. Opravdu si tohoto doktora velmi vážím, je rozumný, sympatický a jedná s rodiči jako se sobě rovnými. Nechává prostor na vlatní názory - jen zarputilým neočkovačům doporučuji raději se obrátit jinam :) Pan doktor sice nepovinné očkování nenutí (my prakticky žádné nepovinné nedáváme, nikdy mi na to nic neřekl), ale pokud by někdo chtěl podepsat odmítnutí povinného očkování, dostal by se s panem doktorem do křížku :-D
HL
Pan doktor je šikovný lékař, bohužel dost bezohledný. Zve si společně nemocné i zdravé děti na očkování, takže odejdete s očkováním i střevní chřipkou. Pan doktor to komentoval slovy, že jindy nemá čas. Možná by měl méně nemocných, kdyby je takto nemíchal. Zdá se mi to k dětem opravdu sobecké, proto jsme změnili lékaře.
jana
S dcerou k němu chodíme od narození, tj. momentálně dva roky, a opravdu není důvod ke stížnostem. Vždy příjemná komunikace, na pacienta si udělá takový prostor jaký potřebuje, nedává antibiotika na každou blbinu, ochotně poradí pomůže i po telefonu. Jestli hledáte pediatra na P7, za nás pana doktora vřele doporučuji ostatním. :-) Jen porody doma se mu nelíbí. ;-)
D. D.
Souhlasím s komentáři výše. U pana doktora jsme se synem od narození a nemáme sebemenší výhradu. Zůstali jsme tam, i když jsme se přestěhovali a máme to dál a měnit nebudeme. Stará paní doktorka je snad ještě lepší. Při minulé návštěvě po očkování syn nechtěl ani opustit ordinaci.
P.V.
S výše uvedeným komentářem musím jen souhlasit. K panu doktorovi jsme se dostali spíše náhodou a ač je jeho ordinace přes půl Prahy, neváhali jsme ani chvilku a registrovali se u něho. Oceňuji výbornou komunikaci po telefonu a mailu a ochotu probrat veškeré naše dotazy týkající se zdraví našeho syna. Takže mohu také doporučit :)
Monika Vidímová
Skvělý pan doktor. Našeho syna má v péči od narození, tj. dva roky a jsme moc spokojeni. S miminkem zachází s citem. Vše vysvětlí, sám se zeptá zda máme nějaký dotaz/y, vše vysvětlí, poradí, uklidní. Antibiotika předepisuje, až když jsou opravdu potřeba. V ordinaci panuje klid a pohoda, velmi přátelské a rodinné prostředí. Super sestřička, moc milá v ordinaci i po telefonu :-), vždy ochotně pomůže a vysvětlí do telefonu co je potřeba. Občas ordinuje paní doktorka, po které pan doktor přebral ordinaci, protože odešla do důchodu. Rovněž obrovská spokojenost. Velmi milá dáma, s dětmi jedná moc hezky, pohladí, dá pusu, pochválí :-). Děti si pamatuje jménem i když je viděla jen jednou. Říkáme jí ' Hvězdička' protože při každé návštěvě u ní dostane dítě na zdravotní knížku samolepku hvězdičky :-). Tuto ordinaci VŘELE DOPORUČUJEME!!!!!!!!!
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze