Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
AS
Doktor je ok, ale ta sestra je tragédie. Vedení čekárny a pořadí pacientů je tragédie. Objednávací systém taky. Dovolat se ji kolikrát vůbec nejde. Mám totální chaos a ještě se chová často arogantně a dává vám najevo, že vy jste ten hloupý a ona chytrá.
Vladimir
Super doktor a i sestra v ordinaci. Vždycky pomohl a snažil se i nejmenšímu problému přijít na kloub. Za mě ne jenom super doktor, ale působí i jako dobrý člověk!
Pochyly Libor
Velmi dobry lekar. Vzdy pomohl a take velmi vstricna sestra v ordinaci. A to vzdy. Jsem u pana doktora vice nez 10 let. Dekuji.
M.P.
Není co vytknout. Skvělý lékař, kterého bych neměnil. Ochotný, vstřícný, chápavý a hlavně snaží se pacienta co nejúčinněji vyléčit. Není takový, že se snaží z každého problému otřepat a posílá vás někde jinde, ať řeší problém někdo jiný (předtím jsem takového doktora měl). Sestra sympatická a rovněž ochotná pomoct. Komunikace s nimi je na výbornou. Můžu jen tuto ordinaci doporučit.
Jarmila
Já si na pana doktora nemohu stěžovat. Snaží se vše řešit! Je milý, hodný a vstřícný. Oceňuji, že nikdy nečekám hodiny v čekárně. Sestra je taky fajn. Za sebe mohu jen doporučit!
Jiří Nor
Já jsem naprosto spokojen s panem doktorem, taky mi hodně pomohl... A to že přijde později do ordinace, jak tady někteří píší... Je to přece pan doktor, tak si to lidi uvědomte!!! A sestra je super, dneska si nikdo neumí vážit dobrých lidí!!!
m
je velmi dobrý a hodný lékař moc mi pomohl
Koláček marmeládový :-)
Velmi vstřícný pan doktor,ochotný a příjemný.Můžu jen doporučit!
Maximalni spokojenost. Nechapu pacienty, kteri oznaci dr. drozda za neochotneho... To jako ze neni ochoten vypsat simulantum nemocenskou?
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě